Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *gdyby Jaroslaw krolem byl

PIS nas wykonczy

Polecane posty

Gość papla666
A skąd niby Kaczor miał by wziąć pieniążki na te swoje "zrobię, wybuduję, dam"? Oczywiście, że z kredytu. Mówicie zabrać bogatym, rozdać biednym...Brzmi fajnie...ale która firma będzie w nas inwestować, jeśli odbierzemy jej zyski? Zabrać biednym tez nie można, bo niektórym nie ma co zabierać...Niektórym wydaje się to wszystko takie proste...ciekawa jestem co sami by zdziałali???

Gość wawcia powraca1500
o widze ze mamy nowa kretynke vampire blood zachow nas chwali :D bo budujemy drogi :D:D

Gość kdgryrhdjdkdlsl
Ciekawa jest ta dyskusja ze zwolennikami Po i Co. - niewazne w jakie bagno nas pchaja, no bo przeciez Kaczor bylby jeszcze gorszy...koniec swiata, co za upor. Ale Tusk ma w was wierna armie. No comments. Jak w Korei Polnocnej - zindoktrynowanie totalne....

Gość wawcia powraca1500
ta bo przekrecil nazwisko pilkarza to juz jest beeee :D:D:D

wawcia, między innymi nieoczytany bachorze :) wyciągając poszczególne słowka dajesz przykład swojej nadludzkiej miernoty :D

Gość wawcia powraca1500
ty za to pokazujesz jak jestes oczytana dobrze ci ktos napisal na poprzedniej stronie ze jak ktos cos sle powie na PO to od razu atak ze z pisu i moher to takie dziecinne

Gość Jestem liczbą jedną z wielu
To teraz dojrzeliście armię Tuska??? Przecież wątki PO kontra PIS są tu od dawna. I jedni i drudzy zaciekle bronią swoich racji. I wiadomo, że się nie przekrzyczymy w tym necie...I nikt nikogo nie przekona. A co najciekawsze...na tych watkach w kółko udzielają się ci sami ludzie...a co pojawia się nowy, są zdziwieni że ktoś ma odmienne zdanie :D:D:D

Gość wawcia powraca1500
smiesza mnie takie bananowe dzieci jak ty rzad jawnie dyma nas wszystkich w dupe oprocz oczywiscie ludzi bogatych bo im to zwisa a ty bedziesz mi tutaj wmawiac ze pis to i tamto pisu to nie ma kolezanko oni nie rzadza od 5 lat juz

Gość wawcia powraca1500
vampirku dolacz do shatyna prezentujecie ten sam wysoki poziom :D

Gość papla666
A Mr. Kaczyński, jaki poziom reprezentuje sobą i swoją partią? Nie jest lepszy moja paniusiu. Albo jesteś ślepa, albo jesteś idiotką...Albo zahipnotyzowana...

wawcia dołączę do kogo chcę :) i nie martw się o mnie, bo dużo osób jest od martwienia sie o mnie :D ciebie nie potrzebuje, musze odrzucić twoje zaloty :)

Gość wawcia powraca1500
przez jakie nierobstwo moze wymienisz to w punktach :D

Gość wawcia powraca1500
zaloze sie ze non stop napierdala u ciebie w domu tvn czytasz wyborcza ogladasz serie programow rozrywkocyh typu mam talent itp ogladasz wojewodzkiego wekendy spedzasz chodzac na zakupy co centrum handlowego a wieczorkiem do klubow i wydaje ci sie ze jestes cool :D:D

albo lepsze jak kaczor dał "Pereirowi" teczkę pustą, a miał dostać dokument obywatelstwa! hahahaah :D następnym razem będę się bać, żeby przez przypadek komuś nie dał wypowiedzenia wojny...

Gość wawcia powraca1500
rzygam takimi ludzmi co sie podniecaja ze stadiony sa budowane tylko nie widza ile kasy w to zostalo umoczone ilu sie nachapalo i jaki bubel stawiaja w zamian najdrozsza trasa w polsce s8 juz po euro ma isc do remontu bo znowu dali ciala o tym sie nie mowi no bo jak sie nic nie czyta tylko gowno to skad mozna sie czegokolwiek dowiedziec co sie dzieje we wlasnym kraju

wawcia, nie trafiłaś, ale założę się, że ty co niedziela jesteś w kościółku z gołębią płukanką na głowie :) a tak poza tym, trafiłaś z gazetą wyborczą :) bardzo ją lubię

to przypomnij sobie jaką firmę chińską ten twój cieć kaczor wynajął, że zbankrutowali :D sama nie wiesz co piszesz i nie rzygaj tyle, bo państwo i tak po żulach musi sprzątać ciągle

Gość papla666
To startuj do rządu zrób prządek ze wszystkim!!!

Gość wawcia powraca1500
jestem facetem domysl sie w koncu tępa suko

Gość wawcia powraca1500
wiedzialem ze lubisz wyborcza bo to typowa gazeta dla takich idiotek jak ty :D to zadna nowosc :D

Gość wawcia powraca1500
ja nie musze nic sprawdzac bo doskonale wiem jaki bubel stawiaja

wawcia suką to ty jesteś a do faceta ci daleko pewnie dlatego żadna cię nie chce :) bo wyglądasz jak baba i gadasz też jak baba tylko ta od rydzyka :)

Gość wawcia powraca1500
juz niedlugo bedziesz mogla zasiasc przed tv i obejrzec expoze donka bedzie znowu przez 3 godziny pierdolic i obiecywac :D