Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *gdyby Jaroslaw krolem byl

PIS nas wykonczy

Polecane posty

nezyna? nie znam tego słowa :) jeżeli chodzi o BENZYNĘ to niestety będzie rosnąć. za rządów Tuska i KAczora rosło. A jakbyś uważnie oglądał informację i czytał prasę, to nie wina Państwa, tylko Orlenu :D

Gość wawcia powraca1500
tak orlenu:D dobra szkoda czasu na rozmowe z toba nara :D :D orlenu :D a moze kaczynskiego :D chryste co za tuman :D

Teraz, to prawie jak za komuny- Pogrom PiS programem narodu! Niech się wykończą we własnym sosie, a Rydzyk odprawi mszę i szlus!

Gość blackinger
Do trolli Po- macie ludzi za debili ? Zachód chwali Tuska tak jak ziomale z osiedla chwalą laskę obciągare co wszystko zrobi .A czy któryś się z nią ożeni -che che albo będzie szanował ???.Wiedzą że Tusk im do d..wlezie to są zachwyceni że taki tu rządzi. A pogrom PiS-u potrzebny jest waszym trole PO szefom bo wtedy szlag trafi ostatnią w PL partię opozycyjna z jakimś poparciem społecznym Tj ponad 20 procent .Całą resztę sie zapędzi do kąta albo da ochłapy z koryta i git. Tak że sie trole cieszcie -potem zabraknie nawet kasy na te wasze propagandowe wpisy i wam też bieda do garnka zajrzy....Albo jak sprywatyzują ostatecznie służbę zdrowia -śmiechu będzie co niemiara.... Co myslicie że siedzą tu pojeby które każda propagandę łyką ? Macie sejm i senat macie swojego prezydenta.Macie władzę wykonawczą macie ABW co ściga opozycję za wpisy w necie.Macie sądy i media . Jeszcz mało -myślicie że ktoś łyknie durne wpisy że wam nie wychodzi "bo Jarkacz bruździ " ? Che che -a niby jak wam przeszkadza ? Ma władzę wykonawczą czy sądowniczą -a może wam blokuje ustawy których "macie pełne szafy " ? Banda ciuli która wlasną nieudolność na innych zrzuca. Nie przeginajcie bo skończycie jak Kadafi -też miał pełnie władzy....

Gość wawcia powraca1500
ja pierdole kopacz marszalkiem sejmu co to za cyrk jest

Gość wawcia powraca1500
donald tusk to cipa:D

Gość wawcia powraca1500
blackinger swietnie to napisales :) 100% prawda ale co tumany moga o tym wiedziec:D wazne ze ladnie w tvn wygladaja ich pupile

Gość papla666
.Albo jak sprywatyzują ostatecznie służbę zdrowia -śmiechu będzie co niemiara.... Te dziady już dawno powinny być sprywatyzowane. Wiesz jak teraz traktuje się ludzi biednych i samotnych w szpitalach?? Jakie wredne i obleśne są te babska ??? Jacy chamscy i obleśni są niektórzy lekarze? Paru jest dobrych, reszta to nieuki, robiące specjalizacje przez lata!!! Janie wiem jak oni kończą szkoły, kto im daje dyplomy!!! A państwo ich zatrudnia!!!! Przyjedzie taki karetką i kór...wa wkłuć się ni umie facetowi, który żyły ma na wierzchu!!! I nie wie co podać, dopiero sanitariusz wszystko robi i dyktuje lekarzowi co ma dac dożylnie!!! Takie matołki sa w naszych szpitalach i przychodniach od lat. Pielęgniarki z brudnymi pazurami... Albo na oddziale dziecięcym w jednym z Łódzkich szpitali- dzieci na oddziale było 30. Większość z matkami. Pielęgniarek na zmianie 8. I przez dwa tygodnie jak tam byłam, regularnie dzieci bez mam płakały w porze karmienia. A te głupie pindy zamiast dać im mleko gadały w dyżurce...a nam nie wolno było nakarmic czyjegoś dziecka...Widziałam pielęgniarki, które biły dzieci, bo nie chciały jeść. A jednej dziewczynce taki babsztyl wpychał na siłę ziemniaki do buzi i łyżka popychał... Jak trzy lata temu urodziła, synka, dwa dni leżałam w zakrawionym prześcieradle, bo nie było na zmianę. Dopiero potem mąż mi z domu przyniósł. a jak zapytałam się o szpitalne, to mnie od leniwych krówska babsztyl wyzwał Kiedyś chorego przewijały salowe. Teraz jak ktos jest niechodzący, to nawet kaczki tym sukom nie chce się podać. I nie przewiną, nie umyją człowieka, bo przecież za dzień, dwa, ktoś przecież przyjdzie w odwiedziny. Zaraz ktoś powie, że co będzie z biednymi...Nic moi drodzy!!! Biedni zawsze będą mieli przesrane. Nawet teraz przed prywatyzacją- biedny czeka w kolejce, i tak leczy się tanimi gówno wartymi zamiennikami i nie stać go na dodatkowe rehabilitacje, senatoria i tp.

Gość wawcia powraca1500
wazne ze rowniez naczelny pederasta kraju biedron dostal sie do sejmu oraz facet z obcietym fiutem ktory robi teraz za kobiete no i kilku czarnuchow

Gość wawcia powraca1500
Ponad 7 mln Polaków żegnało Hankę z "M jak miłość" ja pierdole co za tumany :D

Gość wawcia powraca1500
rzeczywiście mostowiakowie to największy problem polaków innych nie mają żyją jak w puchu za rządów nieudaczników hehe zajebiste

Gość tahismyname
Vampire Bloood - Każdy na tym forum wie, że nie pracujesz, pewnie mąż cię utrzymuje a ty nawet do gara nie zajrzysz bo tylko TVN Ci w głowie. Masz zerową wiedzę polityczną, a Twoje przekonania nie są zupełnie poparte racjonalnymi i konkretnymi argumentami. Jesteś przykładem najbardziej podatnej na manipulacje medialne osobą. Nie jesteś zupełnie na inteligentnym poziomie użytkownika wawcia, dlatego dziwie się, że dał radę konwersować z tak ograniczoną debilką jak ty - za przeproszeniem oczywiście (całkowicie rozumiem utratę nerwów z jego strony). Wzięłaś do ręki chociaż jedną porządną lekturę? (na tematy poruszane przez Ciebie), uważasz się za osobę, która posiada znaczną wiedzę w zakresie polityki, funkcjonowania państwa? Wydaje mi się, że nie. COFNIJ! Jestem pewna, że wszystkie te Twoje gówniane informacje pochodzą ze stron typu onet, wp czy innego badziewia. A teraz idź zakuwać na jutro do szkoły, bo z logicznym myśleniem i lotnością umysłu masz z pewnością wielki problem. Albo idź przeczytać Zmierzch

Gość wawcia powraca1500
ona jest bezrobotna?

Gość tahismyname
Tego nie trzeba wiedzieć od samej zainteresowanej. Tak w ogóle - nie sądzę, że to jest dorosła osoba. Brak w niej obycia, chyba, że po prostu to jakiś "odchył", który lubi prowokować.

Gość wawcia powraca1500
no taka za madra to ona nie jest:)

wawcia jak idzie sprawdzanie stadionu narodowego? :) Czy pani inżynier znalazła jakiś argument na wypowiedziane: stadion to bubel? Czekam :) aha, a sprywatyzować to powinni już dawno służbę zdrowie, przynajmniej moje podatki na stare babcie by nie szły, które codziennie do lekarza latają :)

Gość LNA 177
tylko Ziobro i marek Jurek

Gość gośćjdhsj
To nie wazne na kogo zagłosujecie , czy ti PIS , czy Po czyctez inne twory - im chodzi tylko o wlasne korzysci majatkowe. Kazdy Polak zastanawia die na kogo oddac głos by było lepiej, niestety ake na nikogo... a ten Pis to nas wykończy , ich wszystkich trzeba by najlepiej z tamtad pognac i wziac mlodych ambitnych ivtskich co cgca dobrze dla narodu i by to robili s nie odwrotnie. Nasz kraj nawet juz nie mize czuc sie bezpiecznie w obec tego co sie dzieje. Szczerze to zamiast z USa powinnismy buc bardziej po stronie Rosji , Amerykance dosc mieszaja na calym swiecie a rozchodzi sie tylko o kase. Musi sie polac krew zeby bron zostala sprzedana i tyle w temacie...

Gość gość
autor ty juz jestes wykonczony,zrezygnuj z polityki wez sie za witaminy:-P