Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jrkljgfdl

Zazdroszczę mojej koleżance, bo

Polecane posty

Gość jrkljgfdl

Po pierwsze, ma bardzo ładną cerę, a ładna cera jest według mnie najlepszym "makijażem" Poza tym ma bardzo ciemne włosy, i brwi. Brwi ma w naprawdę super kształcie. Łuk, ale taki równiusieńki, no po prostu super - świetna oprawa jej ciemnych oczu. Ma przedłużane brwi, całość wygląda bardzo ładnie. Nie musi nawet się malować, a wygląda po prostu ZAJEBIŚCIE Ja mam bezkształtne brwi, nie są tak równie jak u niej. Mam taką sobie cerę, i bez makijażu wyglądam nijako, a w makijażu tak sobie. Zazdroszczę 😭

Gość sAGdd
to super za*ebiście..tylko co nas to obchodzi??? Zazdroszczenie komuś według mnie samo w sobie jest bezsensowne a jeszcze cerą i brwami to szczyt. Jak masz bezkształtne brwi to jesteś bezwartosciowym człowiekiem... Od razu na myśl przychodzi mi ze jestes tak zwaną "pustą laską " która siedzi o 11 na kafeterii i pisze o oprawie oczu..ja pie*dole...

Gość a co to znaczy przedluzane
brwi ??? Czyli pomalowane krecha ??? Jesli tak to widocznie nie jest taka naturalna , bo musi brwi przedluzac , cvzyli ten luk tez nie jest darem natury tylko dobra reka kosmetyczki

Gość zastanawiam się właśnie
Nie bardzo rozumiem po co zachwycać się sztucznymi brwiami...:O

Gość gjkl;okopkpo
kazdy jest taki jaki jest i nie nalezy nikomu zazdroscic bo i pewnie ty sie mozesz pochwalic czyms innym czego ona nie ma

Gość jrkljgfdl
Przedłużane rzesy*, mój błąd

Gość tez stawiam na cere
jesli kobieta ma idealna cere , juz jest śliczna 👄

Gość JA TERAZ
Pisuardesa. hahaha :-D