Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coooo???....

Zauważyliscie na kafeterii to co ja ??

Polecane posty

Gość coooo???....

Ktos wkleja fotki ,swoje lub nie i pisze: -Czy jestem ładna ? Ocencie mnie ... Odpowiedzi to bluzgi ,ale z ciebie pasztet, ale ryj , spierdalaj, etc -Jestem brzydka, nie mam znajomych , ktos daje foto ... odpowiedzi : brzydka, ee nie jest tak zle idz do fryzjera kup nową sukienke , ładna jestes, ladne masz wlosy, nowy makijaz i bedziesz super laska - fotka dziewcyzny mojego ex ..... ale suka , brzydula, krzywy ryj, szmata :O

ja oceniam zawsze na zimno....ocenilam np fotke potencjalnej brum ...powiedzialam jak myslalam ...tak samo jak kiedys wkleilam fotke kochanki mojego ex....dla mnie to baba bezguscie i tyle ..tez tak stwierdziliscie -nikt nie napisal ze ona jest pieknoscia...

Gość hahahahahahahahahah!!!!!!
miauczydelko wypad

Gość moozesz i 10 lat
siedziec a pierdolnieta jak byłaś tak jesteś obleśna babo

Gość zauważyliśmy ale nie tylko to
nawet jak zwyzywają brzydką laskę ,to ona i tak ma się za piękność i wkleja co chwilę nowe foty:)

ja tego nie zauwazylam. jak ktos chce oceny to ma ocene, sa pochlebne i negatywne - ale wiadomo, ze gusta sa rozne a jesli ktos pisze, ze jest brzydki i chcialby cos ze soba zrobic to dostaje porady, co moze w sobie zmienic, a nie ocene stanu faktycznego

Nie mam zwyczaju oceniać zdjęć obcych ludzi na forum. Nie muszę się dowartościowywać, to logiczne zawsze znajdzie się ktoś brzydszy jak i ładniejszy.

Bo większość ocen jest połączona z obraźliwymi epitetami, co wskazuje, że ktoś sam ze sobą dobrze się nie czuje. Bądź totalnie brak mu kultury.

Gość upapa.
miauczydlo jechalo na 3 baty w tym 2 w kakaowe oko :D zrobila sie studnia a chirurdzy mieli sporo roboty:D