Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona...

Mam pytanie do facetów!

Polecane posty

Gość zaciekawiona...

Sorry, że piszę tutaj, ale z moich obserwacji wynika, że na uczuciowym sporo mężczyzn przebywa:). Chciałabym kupić swojemu facetowi w prezencie słuchawki.On ma mikser i bawi się muzyką.Widziałam, ze ma takie słuchawki, ale mu pękły.Stwierdziłam, że taki praktyczny prezent będzie lepszy od jakiegoś romantycznego wydumanego gówna. Jestem niestety zielona w temacie i liczę na waszą pomoc Panowie:). Przeznaczyłam na to ok.200zł. Możecie polecić coś dobrego.Jak pójdę do sklepu to pewnie mi wcisną jakiś badziew:/.

On ma mikser i bawi się muzyką" może mu dokup miskę i dodatkową parę "trzepaków"

Gość zaciekawiona...
Dzięki regres:/.Na Ciebie to zawsze można liczyć. Ma takie hobby, Jezu aż takie dziwne??? Nie znam się na tym, na nazewnictwie itp. Liczyłam na pomoc a doczekałam się kpin.

myśl i idź do profesjonalnego sklepu z takim sprzetem tam ci doradzą jaki model bedzie najlepszy upewniając sie wczesniej czy aby obecne słuchawki pomimo tego ze sa pekniete nie stanowia dla niego drogocennej rzeczy

Gość mireczkaa
skoro mu pękły to kup mu takie same :) ale najpierw podpytaj czy był z nich zadowolony. Ja bym tak zrobiła.

Gość babeczzkaa
Ja też nie wierzę w obsługę w tego typu sklepach. Wyszukaj parę modeli, sprawdź opinie na forach. To bardzo proste. Albo poszukaj typowego forum o tej tematyce i tam napisz albo szukaj wątków na forach na temat słuchawek. Tak będzie szybciej.