Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła karola2011

nienawidzę angielskiego!!! Też tak macie????

Polecane posty

Gość wściekła karola2011

Jestem w ostatniej klasie technikum i mam już czwartego nauczyciela z rzędu. Żaden jakoś w moeje szkole nie mógł być dłużej. Zero nauki mówienia tylko gramatyka aż do wściekłości można człowieka doprowadzić tymi głupstwami. I ciągle testy, testy, testy!!! Rzygać się chce. Ciekawe czy angole tak dobrze znają te swoje pieprzone czasy i inne gramatyczne pierdoły!!! Nienawidzę tego języka!!! I nauczycieli też. Zadufane bufony!!! Potrafią się bezczelnie śmiać jka ktoś się myli przy odpowiedzi i próbuje sam mówić. Paranoja!!!

Gość Jestem liczbą jedną z wielu
Masz internet? Wchodzisz na stronkę, wpisujesz słowo i komp mówi poprawnie a Ty się uczysz :). Język angielski łatwy nie jest...ale go uwielbiam...:). Najprostsze, to niemiecki i rosyjski. ale jak masz język obcy na maturze, to się nie bocz, tylko ucz. Innego wyjścia nie masz.

Gość wściekła karola2011
Taak... mam ten głupi język na maturze i wkuwam, ale g...o z tego wychodzi. Przy tych porąbanych nauczycielach pewnie obleję, jak w banku!!! Tak porypanej i alogicznej gramatyki nie ma chyba żaden język w Europie!!!

Gość sralalala
angielski jest bardzo latwy, sprobuj nauczyc sie holenderskiego, nie znosze tego jezyka

Gość wściekła karola2011
Nie wiem jaki jest holenderski, ale mnie wkurza, że zamiast uczyć mówić normalnym językiem codziennym, to uczy się naa gramtycznych bzdur i wyśmiewa z tych co chcą samodzielnie mówić choćby robili błędy. To odrzuca od nauki tego języka. Jak tu mieć motywację przy takich bufonach po filologii. Rzygać się chce.

Gość yuopolou
ja tez nienawidze!!!1

Gość dawny uczeń19191919
karola, ja też nienawidziłem tego języka, a miałem tylko jednego nauczyciela, a tak dawał popalić, że szok. do dziś nie mogę się zabrać za ten język, ze strachu, że nawet gdybym umiał to ust nie otworze żeby się nie ośmieszyć.

Gość wściekła karola2011
Pewnie był tak samo porąbany, jak u mnie!!! Głupia grmamtyka!!! Na co komu okresy warunkowe???