Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka11111

Czy znacie porządnych FACETÓW

Polecane posty

Gość malinka11111

Czy znacie faceta który nie zaliczał panien? A co jest gorsze ten który pozaliczał w koło wiele dziewczyn czy ten który tańczył jako tancerz w klubie gogo?

Gość AWEQWEDQ
znam takowego i to w dodatku bardzo pzystojny. Jednakze jest facetem ktory sie nie szanuje. Jest z kims kto traktuje go jak smiecia a on kocha ponad zycie i daje sie tak traktowac

Gość aniaaaaaaaaaak
ja znam jednego takiego...hmmmm chociaz nie bo był w burdelu.... czyli jednym słowem nie ma. Mam wielu kolegów i nie znam ani jednego kto by nie miał przypadkowego bzykanka bez zobowiązań czy innego typu incydentów

Gość dziaddek
problem w tym ze to kobiety sie nieszanuja a potem gadaja jacy to faceci a same dupe nadstawiaja to czemu nie skorzystac

Gość malinka11111
mam problem. pytał mnie o chodzenie faet który pracował w klubie go go i co ja mam robić. mówł że ma wobec mnie poważne zamiary.w dodatku może tam pracował bo rzuciła go baba z ktora był 6 lat bo zaszła w ciąże. pracował tam po tym jak go zostawiła a teraz mówi że tam nie pracuje. co mam robić???

Gość AWEQWEDQ
gdyby facet byl porzadny to sam by nie ruchaL CZEGO POPADNIE. Pies tez mzoe nie wziac kurwa jak ma suke w domu kotr a juz mu daje

Gość tak mim się wydaje ..
Moim zdaniem ważniejsze jest to jak traktuje teraz swoja kobiete a nie to co robil wczesniej bo ludzie sie zmieniają.

Gość malinka11111
ja jestem inna. Porządna ale co tu dużo mówić jak mi się ciągle trafiaja mi się gatunki rózne: puszczalski, ćpun ateraz tancerz gogo. koszmar..

Gość Ja znam takiego faceta.
Ale nie jest wolny, jest juz zajety.

Gość dgdsssgsdafsdas
szmaty sie puszczaja a potem zwalaja na facetow falszywe dzifki

Gość malinka11111
Co mi radzicie dać mu szansę czy go skreślić???

Sa tacy faceci ... tylko wy na nich nie zwracacie uwagi ... same lubicie tych wiekszych imprezowiczow , (przesadnych)dusz towarzystwa , kobieciarzy a pozniej generalizujecie wszystkich facetow ze sa tacy i owacy bo ten wasz "ideal" was zdradzil Nie kazdy facet zalicza wszystko co sie rusza tak jak nie kazda dziewczyna daje d... na lewo i prawo Bylem imprezowiczem (wzasadzie nadal lubie gdzies wyjsc choc nie jest to tak czesto jak kiedys) i nie mam problemow z nawiazywaniem kontaktow jezeli 2 osoba jest inteligentna i jest z nia o czym gadac ale w zyciu mialem tylko 1 partnerke ... choc propozycji przygodnego seksu bylo kilka...

Gość malinka11111
ja się nie puszczalam. z nikomu się nie oddałam a powodzenie mm u facetów.

Gość malinka11111
???????????????