Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madi1980

pomocy

Polecane posty

witam mam problem moja mama ma kolezanke która nie cieszy sie opinia w naszym miescie,ta namówiła ja na zalogowanie si ena portalu randowym i od tamtej pory mama jest inna.dodam ze juz pare miesiecy po śmierci taty szalała na randkach.okey rozumiem niech sobie układa życie na nowo i niech sie spotyka z kim chce ale w jej przypadku odbija,ciagle jej w domu niema ,a jak juz jest to ciagle zmeczona,w domu bałagan jak zrobimy jej awanture co wyprawia to sie na chwilke ogarnie ale to jest nic.Długi robi w opłatach sa duże zalegi,kłamie nas ze idzie do kolezanki albo jakies kursy z pracy a znajduje sie w innym miescie i niema jej godzinami dodam ze ma 2 małych dzieci zostawia je na pare godzin,ugotuje cos zeby nie byli głodni a szaleje .Jak jej udowodnimy ze kłamie nas to sie wypiera w żywe oczy.My starsze jej dzieci nie chcemy jej blokowac przed poznawaniem nowych ludzi ale zeby nas nie oszukiwała co mamy zrobic .dodam ze inni maja na nia wpływ lepszy niz my własne dzieci!pomocy.

Gość powiem i ja .......
ja myślę że Wy starsze dzieci powinniście z matką szczerze ale bez krzyków i wyrzutów porozmawiać powinniście zaznaczyć że chcecie ją wspierać pomagać jej a także że po śmierci Waszego ojca ma prawo na nowo ułożyć sobie życie ale niech to nie dzieje się kosztem domu i dzieci szczególnie tych najmłodszych które szczególnie potrzebują miłości i troski matki...ponieważ Wy również nie radzicie sobie z tą całą sytuacją...czujecie się odrzuceni itd... Wasza matka na pewno po śmierci swojego męża poczuła się samotna i zagubiona zostając sama z dziećmi i wszystkimi obowiązkami a także odpowiedzialnością za Was i to spowodowało że na siłę zaczęła szukać nowego faceta a także oderwania od codzienności i to można zrozumieć ale to że kosztem randek zaniedbuje własne dzieci tego już zrozumieć jakoś nie można