Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochaneka67

Pytanie ko kobiet ktore maja kochanka

Polecane posty

Gość Kochaneka67

Jaki to jest typ facetow, wolny, zonaty, starszy, mlodszy, kolega z pracy, klubu, ma wirkszego fiutka od meza itp.

a jak ma małego to musi miec gruby skórzany...portfel 😴

S_M ciebie biore z całym inwentarzem :classic_cool: tylko dzieci mi nie przynoś :P :D

chyba idealnym kandydatem na kochanka bylby: mlody wolny przystojny bogaty z duzym... bez zadnych zobowiazan wobec rodziny itd. ale czy taki ktos chcialby byc kochankiem ?:D

i dobrze bo one czesto z Afryki dzieci przynosza :classic_cool:

Zdzichu Kajdanowicz Przysiądę i popijając herbatkę posłucham. Pod warunkiem że dasz sie uwieść :P

nie widzisz taktyki S_M?? :P Pojawia sie pobudza zmysły i znika :classic_cool:

Gość sdfsdfsd
chyba idealnym kandydatem na kochanka bylby: mlody wolny przystojny bogaty z duzym... bez zadnych zobowiazan wobec rodziny itd. ale czy taki ktos chcialby byc kochankiem ja mam takiego kochanka... no może pierwszy punkt jest wzgledny - jest tuż po 40tce. i jest problem... wolałabym, by miał dokładnie taki sam status jak ja - by nie był wolny. Często łapię się na tym, że jestem zazdrosna o niego, że znajdzie sobie kogoś wolnego. O co nie trudno, bo ciągle kręci się obok niego wianuszek kobiet..

S_M Mi tak nie wychodzi jak cię spotkam na forum, to już się oderwać nie mogę nie martw sie on mnie jeszcze nie zna od tej strony :classic_cool: sdfsdfsd---> a o zone nie bedziesz zazdrosna?:classic_cool:

Gość sdfghasdfghasdfghasdf
lepszy w lozku ale poza tym do dupy i glupi jak but -tzn to facet numer dwa ale w ogole to czasami mysle ze uciekne z nim bo tak naprawde teraz jak mam wlasna kariere i forse to i go moge utrzymac (on pracy nie ma) http://www.youtube.com/watch?v=D5nb31kinJI

Gość zonata876
Moj jest o 32 lata mlodszy. Ma wymagania. Musze do niego przychodzic bez majtek i w obcislych spodniach.

zonata876---> w którym kraju brałas ślub?:classic_cool: w Polsce napewno nie bo u nas kobiety są raczej męzatkami 😴

rozumiem ze za to cała masa analfabetow tam jak widac wyjechało :classic_cool:

Gość zonata876
Nie zasmiecaj, bo do tematu nie masz nic do powiedzenia. Moj ojczysty jezyk znam perfekcyjnie, a polski jest dla mnie obcym!!!!!

Gość zonata876
v34 już na kilki forach twoje wpisy czytałem. Nie masz nic do powiedzenia, tylko piszesz destruktywnie. Zaleciłbym psychologa!!!!!!!!!