Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Własnie przyszłam do domu i sie zastanawiam czy napisać do Ałstraliczyka siedząc

Polecane posty

ego na skypie na z/w napisać mu hi ? straszne mam problemy a w ogole to i tak puste jałowe i droga donikąd ale może czeka aż napisze pierwsza? :)

Gość baska18
Twoj nick zglosilam do zablokowania :) A temat na śmietnik :)

a to niby za co ?!?!? ty ........ jak mnie zbanują to zobaczysz co ci sie stanie !!! kafe to całe moje życie! jeśli popełnie samobojstwo bedzie na ciebie :) pśp - na to licze :classic_cool:

nie zgłosiłaś! 😠 i czeko mnie okłamaś ;( 😭 już mi puls poszedł w gureee ;( serce mi staneło :classic_cool: serio a tak serio to on nie wydaje sie byc juz zainteresowany :/ mówi że jest tired ;/ niby tam jest pólnoc ale bez kitu :/ :o tak sie nie mówi do kobiet

Gość i co po tym hi
nic wiecej? łe ci alstralijczycy jacys niekumaci

Gość i co po tym hi
tired?! no wez, tirowek m usie zachcialo

odpisał : P że jest zmęczony bierze jakies tablety :classic_cool: żeby nie spac i ma 4 egzaminy i takie tam trzęsa mu sie rece i nnogi i spytal czy pogadamy innej nocy

może jakby mieszkał obok to bym go szpiegowała i załozyla mu bana na kompa :classic_cool: no ale jak jest te tysiące kilometrów stąd to co ja moge :classic_cool: jakby mnie nie chciał to by olał przecie

nawet nie musze udawać głupszej niż jestem :classic_cool: wczoraj to ja zasnełam i odwaliłam taką akcje że godzine sie zastanawiałam czy wejsc na skajpa jak juz weszlam na dost. to po 2 minutach wyszłam :O :O :O

dzięki za kąplemęt :classic_cool: ;) chociaż zabawna? moje życie to tzyrk :classic_cool: a macie pomysł (winiary pomysł na serce ludzkie w spermie :classic_cool: ) na to czy wrzucić tu jego fotke? :)

miało być chociaż.... (zawieszenie) zabawna ? no a kąkretnie chodzi mi o to czy opublikowąc jego fotke i napisac kto jest kto i tyle czyy na pomaranczowym nicku wrzucic anonimowo i spytac czy ladny? :) (bedzie bardziej obietkywnie) :classic_cool:

Pani Czkawka 🌼 👄 pśp 🌼 👄 Carrie🌼 👄 EmanujacaLajtem🌼 👄 A wiecie co , faceci to w ogóle chooyce 😭 , ostatnio pisałam z jednym , mówił , że z USA , potem podał mi numer tel ja patrze a ma włoski kierunkowy , więc go pisze , że mówił , iz z USA jest a ma włoski numer i już nic nie napisał😭 co za kurva kłaumczuch 😭

siema malutka :classic_cool: pokażesz fiutka ? :D aa to faktycznie chooyec pewnie wszystkie go spławiały jak sie dowiadywały że jest z włoch, albo myslal że podryw na amerykańca ma sęse :o ja raz też pisałam niby z brytolem ale jak zobaczylam na skajpie jakiegos brudasa to uciekłam aż sie zakurzylo :classic_cool:

jaki miał fetysz? :classic_cool: =- przystojniaczek jakich mało-- hahaha skojarzyło mi sie z naszym kafeteryjnym przystojnaikiem jakich mało 80 :o czy jakoś tak... :D