Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa 24

Jak dotrzec do kochanki chłopaka?

Polecane posty

Gość ewa 24

Od dawna nie układa się w moim związku. Mieszkamy razem, ale spędzamy czas poza domem, ze znajomymi. Tylko razem spimy. Moj chłopak ma kogoś, mam do tej dziewczyny numer. Chcę zdobyc o niej jakieś informacje imie, nazisko lub adres(najlepiej). Mam zamiar się z nią kiedyś spotkac "przypadkiem" i pogadać. Bez ujawniania tożsamości...

Gość ewa 24
rozumiem co masz na myśli, jednak nie jest to takie prostenie zalezy mi na rozmowie z nim, chcę się z nią zaprzyjaźnić. Tematy o szacunku, kłótniach i miłości jak i moralności już rozkminiłam.

Gość ewa 24
chcę do niej dotrzeć, a mam tylko numer. Macie jakieś pomysły?

Gość Anja277
Po co ci rozmowa z tą dziewczyną?Przeciez ona moze nie wiedziec ,że on ma juz dziewczyne.Pogadaj z chłopakiem , bo coś jest między wami nieteges

Gość Anja277
jak ma telefon na abonament to nie trudno ją zlokalizowac w necie

Gość ewa 24
nie żywie do niej negatywnych emocji, zdaje sobie sprawę, że ona może nic nie wiedzieć. Nie chcę a nia gadać bezpośrednio jako jego dziewczyna tylko jako nowo poznana koleżanka. Napewno mnie polubi:) będę miała czarno na białym z pierwszej reki.

Gość ja pracuję wyjeżdzając
bez sensu, rozumiem, że to ludzka ciekawość zobaczyć tę drugą. Jakkolwiek czy ci się uda ją namierzyć czy nie to faceta i tak olej, bo z tego nic nie będzie. Po co z nim jeszcze jestes?

Gość ewa 24
Anja277 a jak sprawdzić czy na abonament? a jeśli tak to jak sprawdzić do kogo ten numer należy?

Gość a bo to...
chłopaka poproś zaproponuj niedzielny obiadek dla waszej trójki bedziesz mogła się z nią wymieniać spostrzeżeniami na temat waszego wspólnego chłopaka... pogadacie, co on lubi w łóżku, jak go uszczęsliwić kulinarnie bedzie super :-)

Gość Anja277
Wystarczy wklikac na google nr telefonu , jesli jest na abonament to znajdziesz właścicielkę

Gość ewa 24
A bo to... dzieki za radę, ale to może poźniej. Na poczatek mam w planach stać sie jej koleżanką:) a faceta zaczynam mieć powoli w dup*e. chcę mieć pewność, że spotyka się z nią i dokładnie do czego miedzy nimi doszlo. Inaczej się tego nie dowiem, niestety. wtedy spokojnie zaczne sobie nowy rozdzial, a jemu dopierdo*e, że wszytsko DOKŁADNIE wiem:)

Gość ewa 24
a teraz z humorystycznej beczki: może macie jakiś pomysł co do konkursu albo promocji z jaka można by do niej zadzwonic i wyłudzic jakieś małe dane?:)

Gość Anja277
Cos czuje że Twoj facet to taki "och Karol" widzę ,że masz zdrowe podejscie do tego tematu, a mało takich dziewczyn . Praktycznie stracisz chłopaka, ale mozesz zyskac przyjaciółkę. [kiedys mojemu facetowi , powiedzialam ,że przyjaciólke ma sie jedna a chłopaków można miec wielu-myslalam ,że mnie zabije wzrokiem ]

Gość z tym nr to nie działa
nawet jak jest na abonament, próbuje tak wyszukać kilka nr i lipa:/

Gość ewa 24
Praktycznie juz go straciłam i nie jest mi z tym tragicznie. nie jestem tez bardzo mściwa, ale chcę zrobic cos co mi poprawi samopoczucie. a tak bedzie kiedy zrobie i jego i ją na szaro, z usmiechem na twarzy. A długiej przyaźni nie planuję. w googlach nic nie ma o numerze, wiec jak to zrobic?

Gość Anja277
widocznie nr nie jest na abonament zadzwon do niej

Gość z tym nr to nie działa
jest, ja mam osobiście abonament i nic nie wyszukuje:D

Gość ewa 24
Zadzwonie, ale wiem, że mam jedną szanse na jakąś dobra ściemę bo jak nie przejdzie i mi nic nie poda to koniec. Muszę cokolwiek o niej wiedziec żeby jakoś do niej dotrzeć. No kur*a, śledzić go nie będę...:)

Gość ewa 24
Jakbyście dziewczyny wpadly na jakis pomysl to piszcie, zaglądajcie czasem. dzięki:)