Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Wypilam!!!

Polecane posty

Hej......miałam dzis strasznie ciezki dzien...wlasnie kończe pić drugie piwo i musze isc do sklepu TESCO...moze nie poznaja po mnie....w koncu to TYLKO (a moze AZ) dwa piwa....mieliscie kiedys tak?Tak aby sobie poprawic humor wypiliscie % i poszliscie w miejsce publiczne???

Vampire Bloood - jestes kobietą? Z tego co wiem to facetow inaczej postrzega sie jak wypiją alkoh....trpoche mi glupio ale coz....z drugiej strony lepiej sie czuje:D

Sympatyczna Wanda - hehehe no NIE zataczam sie! Musiala ym wypic spora dawka % aby nie utzrymac rownowagi :P:P:P Chyba pojde ...a tak tlyko chcialam sie Was o to zapytac :D

Gość pracodafca
Pij, pij, będziesz łatwiejsza!

hahaha pracodafca Pij, pij, będziesz łatwiejsza! "Jestem latwa...z Ciebie jest dupa" hehehe tak mi kiedys ktos pwiedzial..oczywisicie trzeba na to patrzec z pryzmatu dowcipu:D

"derf a co robisz wieczorami by pójść na imprezę?" Nie chodze w ogole na imprezy:/ Vampire Bloood ---> "a co baba to se wypić nie może?" no wlasnie,ze moze ale mamy taka spoleczna,ze jak zobaczy iz kobieta pije % (nie wazne czy jedno piwo czy np.5) to juz jest najgorsza!!! Kiedys siedzialam na przystanku i palilam papierosa i facet z kamieny,ktora znajdowala sie na przeciwko ulicy krzyknal do mnie abym nie palila itp....nawet przeklinal do mnie! Co za cham - pomyslalam sobie...nawet mnie nie znl i vice-versa (to bylo dawno temu bo juz nie pale fajek)...ot co....kobiety byly ,sąi beda gorsze od facetow:/Juz taka jest mentalność:/

Gość pracodafca
Ajaaa... lubię takich ludzi, jak Ty, ale z tym piciem to nie przesadzaj tak na przyszłość, alkohol szkodzi zdrowiu i ogłupia. Pozdrawiam gorąco, trzeźwiej w spokoju.;-)

pracodawfa - "ale z tym piciem to nie przesadzaj tak na przyszłość, alkohol szkodzi zdrowiu i ogłupia. " oj wiem,ze oglupia....juz mam swoje lata i lata imprez z alkoh.mam za soba...po prostu dzis wypilam 2 piwa i musze isc do sklepu i postanowilam tu napisac:D Ot taki spokojny temat:D

Malutka_w_szpileczkach90 ---- > "może idz na cpn tam są przezwyczajeni do pijanych" hahaha nie raz slyszlaam o tym !:P:P:P Ja jedynie na CPN przyjezdam autem aby napelnic bak paliwem :D:D:D :classic_cool:

krotkaodp zeby to raz, ale problem to nie wyjscie po alkoholu, tylko picie i ukrywanie sie, to w glowie problemy sa eeeeeeeeeeee hola hola...ja nie pisze,ze mam problem z alkoh.tylko,ze wypilam dzis dwa piwka ( i musze isc do sklepu po % :/ )bo mialam bardzo cieżki dzien a nawet ciezki okres w zyciu.....tak to pije ale kawe:D

ejjjjjjjjjjjj mialam wyjsc 10 minut temu ale przez ta rozmowę z Wami stracilam rachube czasu:P:P:P