Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terazja@

dietka norweska start

Polecane posty

Gość terazja@

zapraszam moze ktos chetny ??? ja ja dzisiaj zaczełam staertuje z wagi 77kg przy wzroscie 173 cm . podzieliłam sobie wszystko na 5 posiłków co trzy godziny zeby potem przestawic sie na taki tryb jedzenia mało ale czesto i mysle ze przez 14 dni organizm sie przyzwyczaji do takiego jedzenia o stałych porach :) tym razem mam nadzieje ze sie uda dzis dostałam @ wiec juz nie chodza za mną jakięs smaczyska na jedzenie :) dziś zjedzone: 7.30 - grejpfrut 10.30- 3 jajka na miekko 13.30- grejpfrut o 16.30 - bedzie 3 jajka na twardo a o 19.30 sałatka + kromka ciemnego chleba :) jak na dzisiaj to wcale nie jest zle moze ktos się przyłaczy juz nie długo andrzejki trzeba troszkę zrzucic sadełka :0 zapraszam

Gość MadziaMadź
Ja właśnie dzisiaj stanęłam na wadze i się przeraziłam - 70 kg przy wzroście 162 cm :/ Czytałam o tej dietce i wydaję się być w porządku ;) Baardzo chętnie się dołączę ;)

Gość terazja@
czesc madzia fajn ie ze sie przyłączasz ja dzisiaj juz po sniadanku :) dzis na wadze 76,4 czyli od wczoraj 0,6 mniej :)

Gość terazja@
Śniadania - codziennie grejpfrut, 1 lub 2 jajka, herbata lub kawa ( wyjątkiem jest poniedziałek, kiedy to jemy 3 jajka na twardo lub na miękko, ale zawsze gotowane). Poniedziałek II śniadanie - 1 lub 2 jajka, grejpfrut, kawa lub herbata obiad - 3 jajka, surówka warzywna, kromka chleba, kawa lub herbata Wtorek II śniadanie - 1 lub 2 jajka, grejpfrut, kawa lub herbata 0biad - mięso wołowe gotowane , pomidor, seler naciowy, ogórki i inne warzywa, herbata lub kawa Środa II śniadanie - 1 lub 2 jajka, szpinak gotowany z łyżką jogurtu obiad - 2 kotlety (z kurczaka, indyka, jagnięcia), seler naciowy, pomidor, ogórki i inne warzywa, herbata lub kawa Czwartek II śniadanie - surówka z warzyw, grejpfrut, kawa lub herbata obiad - 1 lub 2 jajka, ser biały, szpinak, kromka chleba Piątek II śniadanie - 1 lub 2 jajka, szpinak, kawa lub herbata obiad - ryba, surówka, kawa lub herbata Sobota II śniadanie - sałatka owocowa obiad - wołowina, seler naciowy, pomidor, ogórki kiszone, kawa lub herbata Niedziela II śniadanie - duży plaster zimnego mięsa indyka lub kurczaka, pomidor, grejpfrut obiad - zupa jarzynowa, mięso drobiowe, pomidor, gotowana kapusta, seler naciowy, grejpfrut, kawa lub herbata.

Gość terazja@
trzy posiłki jak już :) ja to rozłozyłam na 5 7.30 grejpfrut 10.30 2 jajka 13.30 grejpfrut 14.30 2 jajka 17.30 surowka + kromka chleba ciemnego

Gość terazja@
7.30 - grejpfrut 10.30- 3 jajka na miekko 13.30- grejpfrut o 16.30 - bedzie 3 jajka na twardo a o 19.30 sałatka + kromka ciemnego chleba tak miało byc pomyliłam godziny:)

aha czyli to co masz wymienione w podanych gozinach to wszystko to zjadasz? bo ja myslalam ze to wymienione do wuyboru - albo to albo to aha to sensowniej teraz to brzmi ;) ale kurde ja sie tak dziwie a sama wczoraj "zjadlam" az 360kcl wypilam 3kefiry po 400ml, kazdy ma 120kcl na 400ml i jakos nie padlam :P

Gość polska suka biała z Krakowa
Norweżki to piękne, zdrowe i wykształcone piczki! Na żonę tylko norweżka!

Gość terazja@
a co to za kefir ktory ma tylko 120 kalori w 400 ml ?? czyli w 100ml 30 kalori strasznie mało , ja bym na samych kefirach nie dała rady

kefir milkland zle nawet napisalam, bo to taki w butelce jest, bo wzielam go do pracy ma 450ml, 225ml ma 63kcl wiec w sumie w zaokragleniu ma 130kcl na 450ml znaczy ja teraz nie mialam ochoty na nic innego, mam w lodowce i warzywa i jablka, i jakies jogurty inne ale w sumie mialam na to ochote tylko ;)