Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii

w jakim stopniu w pracy fizycznej powinien liczyć się wygląd zewnętrzy?

Polecane posty

Napiszcie wasze zdanie - jestem bardzo ciekawa.

Gość małpa679789764536
Zależy jaka to jest praca fizyczna, jak w burdelu (to też fizyczna) no to dziwka musi być na tyle ładna żeby klienci mieli ochotę na seks z nią, jeśli to kopanie rowów to wygląd zewnętrzny się nie liczy

A o jaką pracę fizyczną Ci chodzi konkretnie? Jeśli chodzi o kopanie rowów na ulicy, to niewielkie. Ale jeśli chodzi o np wykończenia mieszkań, to już ma znaczenie, bo klienci zwracają na to uwagę....

Gość assssssss
wazne by potem nie smierdziec ,i pracowitym byc, i nie palic fajek ma sie byc wydajnym

A właśnie - zapach. Bo ja uważam że nie smierdziałam tylko taki płyn miałam do prania. No praca fizyczna i tyle. A perfumy - no mieli zostawiać tam. Tak samo zestaw do make up. Jak któraś nie robi i tyle. Bo w sumie cała ta praca moja to z auta do auta i dziwki. I to wszystko. Bo nie chcę ubezpieczenia. Pasażer i kosmetyczka w sumie to po co mi ubezpieczenie. Tak nad tym myślę - po co? No ciuchy. A w ogrodnictwie mają dyskotekę. Cały tydzien. Zamiast dyski to jest - wyobrazacie to sobie? Nie wiedziałam że to tak jest. Bo gdzie ta Iwonka ma mieć tę hurtownię perfum , kosmetyków? W biurze tam w Holandii. Czemu nie? Podatek liczyć i handlować. Co jej zostało? A auto? A auto do transportu kosmetyków - malutki sklepiczek - 2 fakultety. Tak jak Chmurek Niewiedzy - też tak pracuje ciężko. Make up może robic - pedicure, manikiure, fryzjerka też. Może jakiś lumpeks. Czemu nie? :(

ja na przykład mam taką brodawkę wiecie na ręce i np. jakieś narzędzia i Iwonka mogłaby mi usunąć tę brodawkę i tyle. Taka ona jest. Nie papierosem. Nie, nie , nie. Bo mi miały zgasić brodawkę. Ale to kosmetycznie miały mi to usunąć. Ale gdzie? Tak tylko plaster i plaster - jak to tak? Bo Iwonka w sklepie pracowała chemicznym po studiach no i tak wyjechała i nic a teraz kariera, Holender - no własnie. A ja nie pracowałam w sklepie jeszcze. No ale opinię to mam od niej taką, że zęba mi brakuje. Już, już - nie brakuje mi. I tyle :(