Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LA OPOLAK

PILNE! prosze o pomoc chodzi o BILET Z RYIANAIR!

Polecane posty

Gość LA OPOLAK

witajcie wybralam bilet z ryanaira bez zadnych ubezpieczen dokupilam bagaz...wpisalam wszystkie dane z karty kredytowej ale nie mam nic na koncie zeby pobrali i wyskoczyla mi strona do wydruku i pisze tam tez NR REZERWACJI...STATUS-NIEPOTWIERDZONE i ponoc ma przyjsc jakis email i nie przychodzi moze bo nie mam nic na koncie kasy?wogole od tego momentu co mam robic jeszcze?o co chodzi z odprawa online i z karta pokladowa do wydrukowania?a na miejscu co mam robic

Gość LA OPOLAK
wiem ze to glupie pytania ale pierwszy raz kupuje online i to z ryana

Gość LA OPOLAK
wiem ze glupio pytam ale co mam zrobic jestem za granica nie mam kogo wypytac

odprawiasz sie na necie 7 dni przed wylotem najwczesniej, podajac swoje dane, imie i nazwisko, date urodzenia, rodzaj dokumentu podrozy, jego numer i date waznosci. Potem drukujesz karte pokladowa w 2 kopiach, jedna dla Ciebie, druga dla linii lotniczych

Gość ja z wawy
skoro nie masz nic na karcie to logiczne że lot nie będzie zrealizowany. bo niby z czego mają ci pobrać?

Gość ja z wawy
kartą pokładową nie masz się co przejmować. aaznaczyłaś opcję odprawa online czy na lotnisku?

Gość LA OPOLAK
wiem ze nie dam rady kupic bez kasy chodzi tylko o to czy jak bedzie kasa na koncie to wtedy mi pobiora i przyjdzie mi e mail tak? i co po emailu mam zrobic mam wydrukowac caly bilet a 7 dni wczesniej ta karte pokladowa czy jak wszystko mi sie takie wielkie i trudne wydaje do licha

karte pokladowa wydrukuj i z nia wchodzisz do samolotu, najpierw to postaraj sie zeby miec kase na koncie zeby Ci mogli z niej sciagnac za bilety ja latam easy jetem zawsze

Gość LA OPOLAK
nie mialam co zaznaczac nie bylo takiej opcji ale pisze ze mam sie odprawic online i jakas ostateczna odprawa max do 4 godzin przed wylotem no o co kurwa chodzi

w razie watpliwosci zawsze tez mozesz napisac do nich maila , ja wlasnie tak robilam jak przez przypadek usunelam od nich maila z numerem rezerwacji i odpowiedz dostalam natychmiast bez problemow

Gość LA OPOLAK
no jak 4 godziny 2 godziny wczesniej trzeba byc na lotnichu a jak sier podaje bagaz rejestrowany z rayana i ile jest podrecznego jak to wyglada?jak jestem na lotnisku i mam tablice to szukam nr lotu swojego i tam mam stanowiska ktore podadz amoj bagaz?

Gość LA OPOLAK
no wezcie mi powiedzcie wszystko bo jestem ciemna w temacie jak but

napisalam Ci, ze 7 dni przed odlotem najwczesniej mozesz sie odprawic online, a 4 godziny najpozniej kiedy lecisz teoretycznie???? z bagazem glownym idziesz do stanowiska wyznaczonego na tablicy i tam zostawiasz walizke, a z podrecznym idziesz na odprawe osobista, tam gdzie odloty limity masz podane na stronie marjanera

Gość LA OPOLAK
ej mam pytanie bo mialam juz otwarta strone do wydrukwoania tam pisalo ze jest rezerwacja ale nie potwierdzona i pisalo tez ze pobrano 214 eur ale nie moglo pobrac bo nie mam nic na koncie maila nie dostalam tez zadnego i nie wiem teraz czy jak zzrobie wszystkie kroki od nowa i wplace kase na konto to mi pobierze 2 razy jak myslicie?boje sie teraz