Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie chce mi sie logowac

fotelik samochody-prosze o rady

Polecane posty

Gość niebieskooka szatynka
A ja mam Graco Nautilus już drugi - z pierwszego jesteśmy bardzo zadowoleni to i drugiemu synkowi teraz kupiliśmy - jedyna zmiana to kolorystyka:D Bardzo fajne foteliki , wygodne, spora regulacja wysokości wiec służy długo bo od 9 miesiaca do 12 roku życia mogę wam polecić drogie mamy :D

Gość jane EXO
tez bardzo dobry fotelik 9-18 kilo z isofixem i bezpiecznymi systemami alarmowania o złym założeniu, i jakimś nowoczesnym systemem pochłaniania uderzeń więc super bezpieczny nie mam ale przy następnym dziecku o takim pomyslę

Gość odp do @wiosna a nawet lato
Ja mam montecarlo - powinnas byc z zakupu zadowolona No ja jestem a co do tego czy sie dziecko poci- pewnie już sama sprawdziłaś, ale NIE nasze sie nie pociło nawet w ten największy upał, a jechaliśmy dobrych kilka godzin , fajna tapicerka i wentylacja :) :) :)

Gość Psełłłdo-nima
Moja córka ma 11 miesięcy i właśnie dostała swój drugi fotellik - Recaro Young Sport 9-36 kg. Kosztował w cholerę kasy jak dla mnie, ale jestem naprawdę zadowolona, bo jest stabilny, bezpieczny, wygodny i po prostu... przemyślany w kostrukcji. A i mała lubi w nim jeździć, bezproblemowo zasypia. Nie żałuję, naprawdę, zwłaszca że sporo jeździmy i bezpieczeństwo jest jednak najważniejsze, a nikt mi nie wmówi, że w foteliku za 200 zł moje dziecko będzie bezpieczne:O

Gość kałamarniczka
A ja mam do was dziewczynki pytaneczko o GRACO NAUTILUS Szukam takiego fotelika od 9 kilo już do końca żeby wystarczył , czy ten Graco jest sprawdzony? Przeszedł to sprawdzenie w razie wypadków? nie wiem gdzie tego szukac a fotelik bardzo fajny i nam się podoba:) ktoś tu wyżej o nim pisał ale nie napisał o tym

Gość taki lajf
http://fotelik.info/pl/testy/graco%20nautilus/grupa/rosnaco/index.html Fotelik po testach, wypadł w miarę - 3 oznacza, że jest bezpieczny, chociaż ma sporo tych trójek, więc i z komfortem jazdy, i z obsługa też nie ma szaleństwa ;) Ale ogólnie nie jest najgorzej.

Gość izulla
nautilusa rozważałam ale odpadł w porównaniu z Jane Montecarlo, ten się rozszerza na boki w pleckach a nautilus rośnie tylko do góry

Kupiłam fotelik Graco Coast i sprawdza się podczas jazdy . Nie buja się na boki, jest stabilny . Ma duże siedzisko , wykonany z wytrzymałych materiałów . Jestem zadowolona .

Gość fgahbascd
Psełłłdo-nima - recaro young sport ma tylko 3 gwiazdki w crash testach, więc słabo, szkoda, że wcześniej się tym nie zainteresowałaś, bo za podobną kasę kupiłabyś lepszy fotelik

Gość diabliquee
Maxi Cosi - Pearl z bazą isofix.

Gość mamusia jacusia
Ja mam taki jak dziewczyny wyżej pisały, Jane Montecarlo i szczerze - jakbym miała kupić jeszcze raz to biorę na pewniaka ten sam To jak sie poszerza to super sprawa i faktycznie- super tapicerka

Gość marcelllllllllllinka
Do kałąmarniczka Ja znam fotelik Graco Nautilus taki jak pytasz Czy jest sprawdzony ? Jak chodzi Ci o testy zderzeniowe to TAK , przeszedł je pozytywnie co oznacza , że jest bezpieczny Śmiało można go kupić Jak sie nad nim zastanawiasz to polecam, u mnie sprawdza sie i to podwójnie bo mam bliźniaki i oboje mają nautilusy :)