Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adijnbirtnbr

ma ktoś maszynę do szycia ŁUCZNIK MILENA 419 ????

Polecane posty

Gość adijnbirtnbr

proszę o odpowiedź jeżeli ktoś ma taką, mam pytanie

Gość phi phi phi.......
Mam inną ,ale pytaj moze pomogę.

Gość phi phi phi.......
Dolna nic zawsze nawlekam od przodu,ale ważne jest to,żeby właściwie poprowadzić nic począwszy od szpulki z nitką górą.W każdej maszynie droga nici górnych jest nieco inna .Mam 3 w zyciu maszyne i w każdej inaczej. Masz instrukcję z rysunkiem jak poprowadzic nitkę ?

Gość adijnbirtnbr
no super. dzieki. na kafeterii rzadko kiedy mozna liczyc na kogokolwiek ;/

Gość adijnbirtnbr
ale mi chodzi o ta nic w bębenku , co z nia?

Gość adijnbirtnbr
no tak ja tez nawlekam nić na szpulke i wkladam do bebenka ale potem ta nić trzeba nawlec na igle i nie wiem przez co ja poprowadzic zeby nie przeszkadzala podczas szycia, przeciagania materialu

Gość phi phi phi.......
Nici z bębenka nie nawleka sie do igly.Do igły nawleka się nici .które są w górnej części maszyny.Na górze maszyny musisz mieć szpulke nici,taką jak kupujesz w sklepie.

Gość adijnbirtnbr
nie? matko.. dobrze ze chociaz ty tutaj jestes wyrozumiala:) dziekuje ci bardzo:*

Gość phi phi phi.......
Nie ma za co :D

Gość Angiees
Witam! Mam pytanie, jak nawinąć szpulkę? Nalęzy opuścić rączkę maszyny????? Pracowałam na innej maszynie i operowało się kołem. Dziękuję.pz

Gość waaaa
też kupiłam taką maszynę i nie mogę nawinąć dolnej nici, w instrukcji piszą, że trzeba opuścić rączkę maszyny, ale nie pokazali gdzie ta rączka jest, na tej stronie, gdzie są ponazywane poszczególne części maszyny nie ma żadnej rączki

Gość swiezak
mozecie pomoc, jak korzystac z funkcji potrojny scieg prosty badz otwarty scieg overlocowy? nie moge ustawic maszyny zeby szyla te " bladofioletowe sciegi"

Gość KamQ
Witam Ja mam maszynę Łucznik Milena 419 Wiem że dużo osób ma problemu z nawijaniem nitki na bębenek. 1. Zakładamy nitkę tak jak na instrukcji 2wyciskamy przycisk szycia wstecznego i przesuwamy trzpień nawijania nici w stronę recznego koła napędowego. Aby szyć przesuwamy w stronę igły Scieg owerlokowy Robimy tak 1. Naprezacz nici na 4 2.pokrętło wyboru sciegu na G 3. Pokrętło wyboru śniegu na +·S.S·- i szyjemy :) Więcej pytań na adres e-mail kamil100.97@o2.pl