Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I like your star

Zerwałam z nim, bo mówił,ze się odkochuje we mnie i zmusza sie do

Polecane posty

Gość I like your star

Wypomniał mi ze 3 miesiace temu zaczęło się miedzy nami psuć, powiedział,ze już się odkochuje we mnie i za kazdym razem, gdy pisze,czy mówi: kocham Cię, tęsknie to tak naprawdę się do tego zmusza, bo nie czuje tego co było kiedyś. Wiec powiedziałam sobie KONIEC! Skoro jestesmy razem to się kochamy ciągle a nie z przerwami. Zerwałam z nim, a on oczywiscie powiedział,ze pożałuje. No a ja go naprawdę kocham nie umiem tak po prostu się odkochać.

Gość I like your star
Sama się lecz gówniaro

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Odpusc....ewidentnie ON nie wie co i Kogo chce:/

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
". Zerwałam z nim, a on oczywiscie powiedział,ze pożałuje." ze co??? dla mnie to jest dziecinne!!!! ile macie lat????

Gość I like your star
ja 22, a on 24:-) no dziecinne to wiem, ale to mnie zabolało, brak miłosci kiedy tak się zaangazowałam. Zobacze sie z nim w sobote, chce mu oddac wszystkie rzeczy, bo w ciągu tego roku trochę się nazbierało:(

hmm no przkro mi strasznie że związki między ludźmi kończą się w tak beznadziejny sposób.

Gość I like your star
Tylko coś mi się wydaje ze on bedzie chciał to naprawic, a ja już wiele mu wybaczałam, nie raz powiedział do mnie: wypierdalaj. Boje się,ze jestem za słaba, zawsze dałam się przeprosic, zawsze on odwrócił kota ogonem:(

Gość I like your star
wiem,ze go kocham ale chce zeby miał do mnie szacunek

no to wy ze sobą nie rozmawiacie ? nie mówiłaś mu ze tak nie może być albo nic nie zrobiłaś?

Gość I like your star
rozmawiamy, ale gdy jest jakas klótnia on zawsze tak reaguje, nie panuje nad tym dziś powiedzial,ze jestem pierdolnieta i wiele innych przykrych epitetów i co mam zrobic? nie jestesmy razem a ja mam glupie nadzieje. juz nie jest moj a ja go kocham i to ja z nim zerwalam i powiedzialam na koniec ze skoncza sie jego meki bo przecież bycie z osobą której sie nie kocha jest meczace

hmm,no tak Ty z nim zerwałaś,bo mówił Ci okropne rzeczy,jak mógł ci powiedzieć ze zmusza się do wyrazów miłości?? Może jeżeli cię straci to się dowie ile dla niego znaczyłaś a moze się również okazać zupełnie tych uczuć nie warty, rozumiem,że czujesz żal że tak się stało i że jest ci źle,ale to moze być najmądrzejsze wyjście.

Gość I like your star
Nie wiem co to będzię musiałam wyjsc na chwile, zostawiłam telefon w domu i NIC