Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaa.....????...........

Co myślicie o kobietach POLICJANTKACH ? chciałybyście pracować w tym zawodzie?;?

Polecane posty

faceci chcielibyście mieć kobietę policjantkę ?

Gość maturks4
A co za różnica facetowi? On ma żyć z KOBIETĄ, a nie z zawodem A dziś pracę się bierze, jaka jest

Gość 43654374
Wszystkie policjantki są brzydkie, w dodatku tępe jak reszta kobiet. Nie potrafią ocenić odpowiednio sytuacji i albo dostają wpierdol od kibiców, albo tracą prace przez swoją głupotę. Strażniczki miejskie są za to ok, w przeciwieństwie do swoich kolegów, tępych nieudaczników. Tam szukaj pracy. :D

Gość Anna Paalka
A ja się wam nie podobam? Chłopy zawsze na mnie lecieli i jestem już babcia, a figurę mam taka że niejeden maturzysta by mnie chętnie przeleciał :)

ale ja nie mówię że chce byc policjantka w patrolowce tylko w biurze ... hmmm nie wiem słyszałam że jest bardzo zla opinia o kobietach policjankach ze sie puszczaja itd :O tak mój brat mówi ... ale z drugiej strony na dzien dobry daja 2.300 zł wiec lepsze to niz np . praca w sklepie i uzeranie sie z ludzmi ... a bratowa po roku zarabiala 2. 800

Gość cocococooo????
widziałem we Wrocławiu najzajebistrzą psiarę na świecie ale bałem się zagadać żeby mnie nie wjebała do więźnia..

Gość napalony pan...
A mnie się podoba ta mała blondyneczka Kasia z W-11 :) Nigdzie nie moge znaleźć jej fotek w necie

Gość cocococooo????
chętnie bym z policjantką w mundurze kochał się w gardło przy ludziach