Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Roznica miedzy prawdziwym studentem a pseudostudentem

Polecane posty

Prawdziwy student: - weekendy spedza nad ksiazkami i projektami, a nie na zabawie, - posiada szeroka wiedze zarowno z fizyki i matematyki, jak i historii, - nie ma problemow z nauka przedmiotow scislych, - wolny czas poswieca na doksztalcanie sie, a nie na imprezy. Pseudostudent - studiuje na kierunkach z serii socjologia, pedagogika, historia, politologia, - ma duzo wolnego czasu, - ma w zyciu 2 problemy: gdzie isc na impreze i co zamowic do "zarcia", - ma problemy z przedmiotami scislymi.

Gość gsgsgsg
racha ::::::;;d prawdziwy student ma czas i na jedno oi na drugie dziwko

Gość onajedna
Znaczy, że Ty należysz do tej drugiej grupy bo swój wolny czas spędzasz na kafeterii zamiast dokształcać się :)

Gość StopNWO
Akurat! Tak narzekacie na historię, że nudna, że niepotrzebna, że trudna, a potem wychodzą z was takie głąby, które nie potrafią zrozumieć wiadomości, nie znają historii własnego kraju, dają sobą manipulować przez polityków i media, głupki, które lubią takie zespoły jak Enej, a nie wiedzą nic o inspiracjach tego zespołu! Antyhumanistyczne, ściśnięe i antypatriotyczne łby, które na maturze i testach gimnazjalnych nie wiedza kim był Józef Piłsudski! KURWA!

Gość moje zdanie:
"posiada szeroka wiedze zarowno z fizyki i matematyki, jak i historii" nie uwzględniłaś drugiej opcji - odwrotnej! Ja jestem na studiach humanistycznych - ale równie dobrze mogłabym iść na techniczne - nie mam problemu z przedmiotami ścisłymi, ale wolę uczyć się tego, co mnie bardziej interesuje. StopNWO - 100% to za mało. 1000% racji :-)

Gość StopNWO
HISTORIA JEST NAUCZYCIELKĄ ŻYCIA! A kto kontroluje przeszłość (czyli fałszuzje ją), ten stworzy przyszłość (będzie miał władzę)!