Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a teraz moja kolej

a teraz podajcie mi ktoś pełną listę dziewic z forum

Polecane posty

Widzę ktoś ma wysokie mniemanie o osobie swej :P Skoro miałam analizę przeprowadzić:D Hmmm, nie wiem czy powinnam naprawić swe niedopatrzenie i rozpocząć analizowanie:P

Wysokie mniemanie? Uuuuu ale teraz pociągłaś z wysokiego C. Ty nie masz żadnych zalet? :P Jak chcesz to analizuj osobę mą ale uprzedzam, że to drąga ciężka i zawiła... ;)

No jak sam trudności mnożyć będziesz to w istocie droga ciężka będzie:P Zalet, niestety nie mam:P Wedle standardów kafe jestem grubą desperatką o zwichrowanej psychice:classic_cool:

Nie przejmuj się, ja też nie mam tu pochlebnej prasy i nie narzekam na nadmiar fanów. :D Przeszkód nie stawiam tylko lojalnie uprzedzam, że nie będzie łatwo ale już przecież wiemy, że jak chcesz to potrafisz.:P

Pytanie czy mi się chce...:P Śpiąca się robię, przydało by się coś co mnie rozbudzi:D Mnie uwielbiają wręcz, już drugi raz tworzę taką samą opinię:) Choć nied okońca, podobno wraz z nowym nickiem zgłupiałam

Oj, jaka złośliwa. Chyba też jestem śpiący, bo jakoś nie zczaiłem intrygi. Spotkaliśmy się już kiedyś?

A no tak. Chyba muszę zacząć nosić oksy. :O To już już sobie pójdę (do okulisty).:) Dobranoc.

Gość derwetx
dajcie niki