Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blogowa mamusia z onetu

Najlepszy blog jaki czytałaś to

Polecane posty

Drogie mamy, czytacie blogi, piszecie blogi? Możecie mi polecić dobry blog o dzieciach, ciązy? z góry dziękuje

Gość tea mea
myszy...o Tadeuszku i Przemku :-) :-) :-)

a poważnie czytalam te blogi, są takie "zwykłe" nie przyciągnęły mojej uwagi

pisze i czytam. Mój nr 1 to antosiowa karuzela. Czytam go od dawna od kiedy antoś zacząl swe przygody z blogiem. Kiedyś był lepszy, teraz ewidentnie pisze go mama (wczesniej pisała tata, a tata ma polot), ale czytam z sentymentu. Fajny byl też blog bazylka ale nie mogę go już nigdzie znaleść. Lubiląm czytać o malej dziewczynce mieszkajacej w szwecji, której mama jest Polką (Aga) a tata szwedem. Mala ma na imię jannike, ale mama rozstala się z tatą i blog zniknął. Szkoda bo byl świetny :( No i czytalam bloga Ancyś- mlodej mamusi 3 synków, ale się przeniosła i teraz nie mam już jego adresu..

Gość pisząca bloga mamusia
wiosenna daj linka do swojego:d

Gość pisząca bloga mamusia
żartujesz? Ludzie to sa popierdoleni za przeproszeniem. Ja sama pisze i czytam, pisz od lat, a Ciebie bym chętnie podczytywała, :)

Mój blog nie jest ciekawy. Byl ciekawy ten pierwszy kiedy pisałam jako nastolatka, ale go skasowałam... Te teraz to raczej taki pamiętnik rozwoju dziecka kiedy co ile itd nic ciekawego... rodzinka podczytuje i znajomi i głównie do tego to służy.

Gość alaaaa maa kotaaaaaaaa
mój :D a tak poważnie mam kilka ulubionych , poznałam się z kilkom dziewczynami i wymieniamy się swoimi poglądami. Sama piszę już prawie 4 lata. Jak ktoś jest leniwy i nie czai tych wszystkich rozbudowanych blogów to pinger jest w sam raz polecam ;)

Gość kropka w wiosce
mam ok 6 ale sa zablokowane :P

Gość hipcia tycia
a w ogóle to co wy widzicie w tych blogach? Bo ja nie założę nigdy swojego! Po co pokazywać innym swoje życie? To takie obdarcie z prywatności.

Gość kropka w wiosce
hipcia czytałam kiedys bloga 2 bliżniaczek urodzonych w 26tc, popłakałam się. wiesz ile taki blog moze daj nadzieji dla kobiety ktora jest w podobnej sytuacji? Tu nie chodzi pokazanie siebie a o pisanie o problemie

Gość IngaKinga
Julki blog Igi blog Kasi i Gosi Kini i mamy duzo tego jest

aa zapomniałam o najpiękniejszym blogu jaki czytałam. Niestety bardzo smutnym :( mojaagi.blog.one.pl To blog o największej miłości jaka może być i najlepszej mamie o jakiej słyszałam. I jeszcze o milionie innych rzeczy : o złym losie o przypadku o nieszczęściu o oszustwach w internecie o wielkiej pomocy o tym ze nieszczęście potrafi być bazą do budowania czegoś i robienia dobrych rzeczy o tym ze są i dobrzy bezinteresowni ludzie a przede wszystkim o małej dziewczynce, którą bardzo wiele osób kocha.

Gość gdfgfdgdf
Polecam: kochamylaure.pl i pomagamyzosi.pl

Gość kolorowe jajeczko
wiosenna dawaj linka do bloga:)

bardzo lubiałam czytać blog Julii, pisała go Acha.. no i Tobie Kornelkowa się oberwie :P u L to czasem coś napiszesz, u M juz mniej a u K to masz meega tyły :P

Gość kolorowe jajeczko
świat oczmi Julii? pamietam, super , nawet komentowałam swego czasu :P

tez julke czytalam Blondyna Lolkę mam na bieżąco bo u niej wieczne zmiany Manie od czasu do czasu jak przyjdzie i mnie pyta czy na jej pamiętniczku coś napisałam A Kornika mi onet skasowal!!! Pisalam maile, prosilam, blagalam. Powiedzieli ze się mogę ugryźć i pocalować :( no i nie ma. Nie mogę się tam zalogowac, a niedlugo zniknie calkiem. Smutno mi bo to jednak 3 lata... ale nic nie zrobie. Jedyne co mogę to sobie "kopiuj- wklej" do worda.

wiem ale nie mogę się znaleźć nigdzie indziej. No i nie widzę już potrzeby zakładania go od nowa. Tylko tak mi smutno ze stracę te moje wypociny o tym jak czekałam, jak się doczekałam i jak mój dzielny tygrysek sobie rósł :D Bo strasznie lubię do tego wracać. Jak mnie najdzie to sobie siedzę i czytam i rozpamiętuje, ;)