Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blogowa mamusia z onetu

Najlepszy blog jaki czytałaś to

Polecane posty

a bo tak mi się coś pokojarzylo ale już doszłam do tego ze w moim rozumowaniu nastąpiła pomyłka ;) Oki uciekam do łóżka. Dobrej nocki.

Gość a ja czytam ten
a czemu sie nie pokazuje;(

ja czytam kochamylaure i o dziewczynce chorującej na białaczke Amelii Bajk

Gość iNGEBbORGAa
Czytałam bloga o dziecku które wybudziło sie ze spiączki, wpdło do wody jak było małe a potem śpiączka, dziecko się wybudziło ... piekny blog, ale linka nie mam bo znaleźć nie mogę;/

Gość telefon na zawołanie
Jest i sporo i o różnej tematyce, fotografia, kuchnia, dzieci linkow nie podam bo blogi zablokowane :)

Gość SaantiagoS
Hahahahah, dobre :D

Gość do starej zony młodego meza
przecież ranking jest:P

Gość brzeginka z fotki
a duzo jest sama pisze i mam w linkach ok 40 blogów wszystkie są dobre:)

Gość top cafe najlepsza
dajcie linka ciekawego !!!!!!

Gość D.BillI
ale jak - mając zdrowe dzieci - możecie czytać blogi o chorych maluchach to ja nie wiem - ja nie jestem zbyt wrażliwa, a nie daję rady!

D.BillI - żeby docenić to co sie ma. ja na codzien nie czytam, ale czasem przychodzi dzien kiedy sobie mysle: do dupy to życie! dziecko znowu ma katar/kaszel itp. z mężem ciche dni, w pracy beznadzieja i żyć sie odechciewa wtedy zeby nie wpaść w głęboką depresję siadam i czytam egoistycznie, baardzo egoistycznie... ale wtedy uśwaidamiam sobie, ze moje problemy są chuja warte, że mam cudowne życie, że powinnam dziekować Bogu i doceniać to co mam wiem, świnia ze mnie

ja tam trafilam przypadkiem. Szukalam czegoś po śmierci dziecka ( w rodzinie mialam taki przypadek) i trafilam na blog laury a potem na blog agi. A teraz to już wchodzę zeby przeczytać ze jest lepiej. Na blogu laury już jest lepiej! U Agi nadal nie :( Ale czekam na tą notkę i życze im tego z calego serca. Prócz tego jakoś posty mamy Agi dodają mi sił. Ona jest tak silną kobietą! Chyba sobie sama nie zdaje z tego sprawy. Po prostu ją podziwiam. Jest mi bardzo bliska. Pisze o zwykłych problemach i radościach, pokazuje ze mimo że dotknęło ich nieszczęście to się nie poddają i próbują żyć normalnie i żyją normalnie. I dużo mnie uczy. Pisze o tym jakich relacji z ludźmi by chcialą i jakich zachowań od nich oczekuje. To dla mnie ważne. Bardzo wazne bylo kiedy przyszlo mi rozmawiać z rodzicami ktozy pochowali swoje dziecko. Nie chciałam ich skrzywdzić tylko im pomóc i wesprzeć. Te blogi mi pomogły.

to fakt, płaczę jak bóbr często czytając, później mam zrąbany humor, ale przez to doceniam, że mam zdrowe dziecko i nie przejmuję się jak nie chce jeść czy jak jestem zmęczona i można by ponarzekać

Gość D.BillI
to nie świństwo - też tak czasami robię, ale wystarcza mi kafeteria;) ale sobie dzięki temu przypomniałam - tez czytałam kiedyś o chłopcu, który był nieuleczalnie chory, były zbiórki na specjalne łóżko itepe. ale on w końcu zmarł i chyba od tego czasu wychodzę z takich stron zanim na nie wejdę

Gość madziora hmm..
zapraszam do mnie na rozdanie do wygrania 100zł www.styliowo.blogspot.com

Gość Bobobebe
Ja też chcę się pochwalic moim blogiem o produktach dla dzieci. Zapraszam na www.bobobebe.pl :)

Gość Milowe wzgorze
Blog o ciazy: www.milowewzgorze.blogspot.com