Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjaaa22

sukienka na studniówkę

Polecane posty

Gość anjaaa22
Fajna stronka xD Szkoda że niektórzy ludzie są tak bezczelni. Nie podoba Ci się to nie musisz komentować w wredny sposób, tym bardziej, że na prawdę nie wypada na tak dobrym forum.

Gość amnezjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sukienka ma byc mini ? czy jaka dlugosc ?

Gość anjaaa22
Jestem raczej blada. Długie ciemne brązowe włosy do pasa. Mocno wycieniowane. Niebieskie oczy.

Gość anjaaa22
Najlepiej żeby mnie po prostu nie skracała bo mam tylko 158cm wzrostu

Gość amnezjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak zalozrzysz ladne szpilki to kazda bedzie dobra

Gość jewyyy
To do mnie? Ja w dobrej wierze! Tam są podobne i o wiele ciekawsze sukienki! I buty nawet!

Gość anjaaa22
pierwszy link jest fajny ale mam grube ramiona więc raczej bez bolerka by się nie obyło a nie wiem czy go nie zdejmę w trakcie imprezy bo może być gorąco :)

Gość 3acjonalista
Krolik,nie udzielaj sie.!twoj nick mowi sam za siebie odzwierciedlajac znikomy iloraz inteligencji.Wierze ze na tym swiecie sa jeszcze kobiety na poziomie,ktore na sile nie sprowadzaja sie do poziomu kurwiszona ...Ty do nich niestety nie nalezysz.

Gość numerowaaaaa
Sukienka jest okropna, tandetna, szkoda pieniedzy. I ten okropny kolor.

Gość jewyyy
3acjonalista Niski poziom ta Twoja wypowiedz reprezentuje. Nikt tu nikogo nie obraża a ty z kurwiszonem wyskakujesz. To brzydkie z Twojej strony. I widać od razu że wypowiedzi kjójićka nie są na poważnie...

3acjonalista oj tam, oj tam. jakoś codziennie na uczelni nikomu nie przeszkadza mój strój :classic_cool: a wiesz jakie mam powodzenie? :classic_cool:

Gość Ty chyba sobie zartujesz?
no przepraszam ale to ejst studjiowka czy byle jaka pospolita impreza z wyborami na najbardziej tandetna i skapa sukienke?

Gość retgf
szczerze...? wysmiałabym dziewczynę, którą bym zobaczyła w takiej sukience... a mój chłopak to by w ogóle się turlał... :D ale masz gust :D

Gość nie kupuj tej kiecki...
będzie ci ładnie w tej z asos... byłam na weselu i dziewczyna niska, w sumie kulkowata- miała ją na sobie i wszystkich zachwyciła, fajnie upieła włosy, makijaż - wyglądała niemal najlepiej ze wszystkich. Przemyśl jeszcze raz ją.

Gość cocococooo????
sukienka jest spoko ja m koorę takiej kiecce hętnie roohał ale zależy co chesz nią wyrazić jak to ze jestes koorwą to bierz ja i na bal!!!

Gość anjaaa22
cocococooo????! jąkbyś jeścze umił chodź powowę swoiei wybowiedzi skonstuowac popawnie haha

Gość stylgirly
Mnie ta sukienka w ogóle się nie podoba :/ Może jakby była w innym kolorze ... Na studniówkę bardziej odpowiednia wydaje mi się taka http://www.suknie.net/Eleonora/pid,5079,product.html Idealne połączenie kolorów no i ciekawy design.