Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooMAJAoooo

W JAKIEJ CENIE KUPUJECIE SWETRY? SPODNIE?KURTKI

Polecane posty

Gość oooMAJAoooo

JAK W TEMACIE... NIE CHODZI O TO, ILE WYDAJECIE NA CIUCHY KONKRETNIE, ALE ZA JAKIE KWOTY JE KUPUJECIE...TZ. CZY NP. 100 ZŁ ZA CIEPŁY SWETER TO DLA WAS DUŻO? lub spodnie- po ile kupujecie jeansy? u mnie wygląda to tak: sweterek - 60-80 spodnie jeansowe- 100 torebka- max. 50

Gość hjds
kurtka 350 spodnie 200 sweterek 160 torebka 90 buty 350

Kupuje tylko Levisy, ogolnie staram sie nie kupowac tanszych niz 200zl i tylko markowe, zeby sie nie przejechac na jakosci.

Gość oooMAJAoooo
a gdzie kupujecie ubrania? bo ja dzis w h&m, bershce nie umiałam znaleźć niczego poniżej 100

Gość navii
Spodnie 60, sweter 45, kurtkę mam od kilku lat i jeszcze w niej pochodzę, za buty w zeszłym roku dałam 80 i na tą zimę też wystarczą.

Second handy, targi, hurtownie - nie chodzę po sklepach, nie stać mnie na kupowanie w takich miejscach.

Gość kobieta dojrzała już
ja sobie to nic ostatnio nie kupuję ale moje dzieci to na kurtkę tak z 300 do 400 zł swetry około 100 - 150 a buty najgorsze bo nawet i 500:O w metal szopie się ubierają:)

jeansy - za mniej niż 150 nie kupię, bo zakładam, że lepiej kupić droższe i dłużej pochodzić torebka - 60 - 150 sweter - 50 - 100 kurtka - też wolę droższe czyli 150 wzwyż

Różnie, czasem można dostać na promocjach i wyprzedażach świetne rzeczy za grosze a czasem dam się skusić na naprawdę drogą rzecz. Jeansy kupuje tylko markowe, przeważnie Levisy, mam też dwie pary od D&G, ale na co dzień chodzę w Levisach. :) Swetry, bluzki itd. no tutaj rozpiętość potrafi być duża od 50 zł do nawet 1000zł. Płaszczę tak samo, najczęściej kupuje w Zarze lub w Solarze mają dobre jakościowo i nie drogie, mogę sobie kupić więcej kolorów. Jednak mam dwa płaszcze z Moltona takie lepsze i mój wymarzony płaszczyk z Burberry. :)

Gość jhkbjgb
torebka - 150 kurtka - 500 spodnie - nie chodzę raczej w spodniach, ale 100-150 sweterek - upolowałam za 40 zł, a kupuje tak do 120 max.

Rozmiar obuwia mam nietypowy i szukam butów po nizszych cenach bezskutecznie więc zawsze kończy sie na ok. 200, 250 zł. Sweterki do 100, spodnie ostatnio Gap-y za 50 zł, nówki w lumpie, kurtka 250 zł nosze ja trzeci rok. Zaraz znów skocza ceny ubranek dziecięcych z 8 na 23 Vat - to juz chyba przegiecie:(

bazienka - ja nie wymieniam ciuchów dwa raz na sezon, tylko jak kupie płaszcz za 150 zł to w nim chodzę 3 lata, buty za 50 zł i też już 3 sezon noszę ;) Nie wszystko co tanie, musi być kiepskie.

Gość trykotowy podkoszulek
25 zł/kg :)

Gość trykotowy podkoszulek
ale jak jest wyprzedaż to i 9 zł :)

Gość kobieta dojrzała już
Rhovannion no bo kurczę zaradności nie nauczyłam :O sama wiem że można inaczej i taniej ale one jakieś takie snobowate się stały ale już niedługo bo ja ze zdrowiem kiepsko a sam m nie podoła i będą musiały te porcelanowe dupki sobie obić:) co osobiście uważam za wygraną na ich konto;)

Rozmiar obuwia mam nietypowy i szukam butów po nizszych cenach bezskutecznie więc zawsze kończy sie na ok. 200, 250 zł. Sweterki do 100, spodnie ostatnio Gap-y za 50 zł, nówki w lumpie, kurtka 250 zł nosze ja trzeci rok. Zaraz znów skocza ceny ubranek dziecięcych z 8 na 23 Vat - to juz chyba przegiecie:(

Gość chyba bym sie zapłakała
jakbym miała chodzić kika lat w tych samych portkach wole kupowac co roku i byc zawsze modna i na czasie wole kupic 5 par butów na zime i miec do kazdego ordzaju ubrania

swetry: 25 - 70zł (zależy, jaki; ale myslę, że ciepły dobrej jakości i naprawdę ładny bym i za 100zł kupiła) spodnie: 30-60zł (raczej wole nie przepłacać, bo i tak w nich nie będę chodzic dłużej niż 3 sezony) kurtki: 70-250zł (zalezy jaka....) a najczęścioej kupuję: na Allegro, na bazarach (choć staram się unikac ostatnio), w markowych sklepach na przecenach.

Gość berenikkkka
sweterki- max do 50 zł (przeważnie 25/30/35) spodnie - do 80 zł jeansy torebki - do 100 buty - do 150 ostatnio kupiłam kozaki za 79 zł i mam je 3 sezon i jak nowe, kupiłam na targu jeansy za 45 zł nosze je ponad rok i często je zedrzeć, sweterki dobre jakościowo są np a am, lub kupuje na rynku . Torebkę za 100 zł z systyle mam 4 lata przez 2 była noszona codzień i jak nowa jest.

Gość kkkkkiiikkaaaa
w outlecie Jackpotu: płaszcze 80 -120 zł spodnie jeansy 120 zl rybaczki 30 zl sukienki 30-100 zł bluzki 30-50 zł buty - z outletu buts'a : 50-250 zł (250 to jestem w stanie dac za skórzane kozaki)

Gość magdalena z Paryzaaaa
kurtki - płaszcze 250 - 350 zł jeansy 350 buty 250 - 550(kozaki zimowe) swetry. podkoszulki do 150 zł torebki 150 - 500 bielizna (staniki 150 - 200) majty (50 - 70) bielizne zawsze w komplecie, najdrozszy sportowy biustonosz 350 zł wbrew pozorom ja nie kupuję często, jeśli kupuję nie szczędze gotówki

Gość d-tka
swetry 50 - 80 zł jeansy do 150 zł buty do 300 zł kurtka do 300 zł koszulki, bluzki 30 - 50 zł

Gość dsgsg
płaszcz - max 300 kurtka - max 200 bluzki ok 40 ale koszule nawet 80 sweterki 40-80, najczęściej 40 biustonosze ok 70 też ze względu na rozmiarówkę spodnie zawsze tanie, nie widzę różnicy w jakości jeansów - 30 -60 zł buty max 300 torebki max 100

Gość Makaveli1993
Spodnie: 250-500 Kurtki: 700-1600 (kurtka narciarska) Swetry: 200-400 Buty: 300-700 Bluzy: 200-300 Czapki: 130-250 Zegarki: 2500-5600 Okulary(lecznicze): 600-1265 Paski: 120-240 I to chyba tyle :)

Gość TAA JASNEEE HAHAHA
spodnie-do 300 swetry do 120 torebki min 100max 200 buty do 150 plaszcz do 500