Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksiis

Zdrada

Polecane posty

Gość Aleksiis

Witajcie, chcę wiedzieć co o tym myślicie i co byście zrobili. Zacznę od początku...2 lata temu poznałam chłopaka i zakochałam sie w nim, po nie długim czasie byliśmy razem układało się dobrze, była to moja pierwsza "szczenięca" miłość. Wiadomo jak to głupia nastolatka, która nie wie czego chce od życia, często zrywałam z błahych powodów, ale z czasem nabierałam doświadczenia i wydoroślałam. Po paru miesiącach(8 o ile się nie mylę) dowiedziałam się ze mnie zdradził, za 1 razem wybaczyłam. Niestety po pewnym czasie sytuacja się powtórzyła i to 2 razy z dwiema innymi dziewczynami. Odeszłam od niego. Nie byliśmy ze sobą z 7 miesięcy. Ja go ciągle kochałam i tęskniłam ale bolała mnie myśl ze on nie odwzajemnia moich uczuć (inaczej by tego nie zrobił). Po tych 7 miesiącach odnowiliśmy kontakt, zaczeliśmy się spotykać. On mówił że mu zależy...dałam mu kolejną szanse. To była dobra decyzja bardzo dobrze nam sie układało jak za dawnych czasów.Jesteśmy ze soba już2 miesiące kocham go nad życie i widze że mu też na mnie zależy. Niestety dowiedziałam się że zdradził mnie miesiąc temu i to z tą samą dziewczyną co kiedyś, żeby było ciekawiej-jest to moja młodsza kuzynka. KOCHAM GO NADAL I NIE WIEM CO MAM ZROBIC! Zmienił się po tej długiej rozłące w końcu ten związek miał ręce i nogi. Wybaczyć ostatni raz?

nie wybaczaj , bo on sie nie zmieni. To nie byla jedna zdrada tylko kilka, wiec mien do siebie szacunek i ni ebuduj zycia z kims takim. Szkoda mi ciebie, obudz sie i znajdz sobie kogos wartosciowego, kto bedzie cie naprawde kochal, bo widac ,ze ten facet nie kocha cie, i nie wie sam czego chce.

Gość Aleksiis
A jeśli zdał sobie sprawe ze zle zrobil bo przecież przez miesiac nic nie wiedzialam i ukladalo sie idealnie.Naprawde go kocham...niewiele osób wie co to za uczucie jesli jest sie pewnym ze mozna oddac za kogos zycie...gdybym miala z nim skończyć to tylko dla dobra ogółu. On wie że nie znosze kłamstwa jak sie dowiedzialam o tym to powiedzialam mu ze jesli sie nie przyzna to mu nigdy w zyciu nie wybacze wiec sie przyznal....jesli mu wybacze to naprawde bedzie zle o mnie swiadczyc?

Gość gucio9
Jeśli tak bardzo ci na nim zależy...pomysl czy ty zawse bylas uczciwa w stotunku do niego nie myslisz czasem o innych? ja bym wybaczyl tez ostatni raz jesli tak bardzo go kochasz

Gość pracodafca
Daj sobie, Dziewczyno, spokój. Bywają tacy ludzie z defektem moralnym, niezdolni kochać nic i nikogo, prócz swych przelotnych kaprysów. Masz jedno życie, jesteś zbyt wrażliwa i delikatna, by marnować je dla jakiegoś gnojka. Trudno, pocierpisz trochę teraz, lepsze to, niż cierpieć całe życie.

Do autorki. Dziewczyno co ty honoru nie masz. To twój pierwszy ale uwierz mi nie ostatni.Kopnij kolesia w zadek aż zafurczy i znajdź sobie jakiegoś poważniejszego kandydata. Facet jest jeszcze dzieciuchem bez względu na to ile lat ma. Niedługo jak tak dalej pójdzie to połowa rodziny i twoich przyjaciółek ci rogi z nim doprawi. Wyobrażasz sobie jak przy jakiejś imprezie rodzinnej plotkują za twoimi plecami. Okropne!!!!!!!!!!!

Gość Aleksiis
Zapomniałam dodać najważniejszego że działał pod wpływem alkoholu dla tego sie zastanawiam nad tąsytuacją

Gość seba89
on cie zdradza bo wykorzystuje to ze go kochasz.tylko za co ty go kochasz?skoro tak postepuje?pewnie jest sliczny wiec wybaczasz..zacznie bic to tez wybaczysz..gdyby byl brzydki wierny i kochany nawet bys uwagi ma niego nie zwrocila.ale przeciez pieknemu wszystko sie wybacza..ale wy jestescie naiwne

Gość to moze jaa
czy ty dziewczyno masz szacunek do samej siebie? bo chyba nie

Gość Aleksiss
Dałam mu ostatnią szansę i nie żałuję. mysle ze gdybym to ja zdradzila to tez bym chciala zeby mi wybaczono. a zwracając sie do seba89 to moim zdaniem jest śliczny bo podoba mi sie każda jego wada...moje znajome sądza ze zalicza sie do przecietnych. Może i w tym przypadku sie nie szanuje ale wole dac szanse jemu-osobie ktora kocham niż plakac nocami i uzalac sie nad soba. Dziekuje za wasze komentarze dobrze wiedziec co myslicie o tym.

ja już bym po tylu razach nie potrafiła zaufać. To się na pewno jeszcze powtórzy, wiec po co sobie samej robić krzywdę.