Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzona!

Jak mozna bylo , awansowac kobiete ktora rozwalila Polska Slozbe Zdrowia???

Polecane posty

Gość oburzona!

Jestem w totalnym szoku! Czy Pan Tusk jest napraawde tak glupi i slepy? czy tylko udaje ? ze nie widzi ! co sie w Polskiej Slozbie Zdrowia dzieje?? Kopaczowa ja rozlozyla na lopatki!! dzis jest 2-ga glowa w panstwie ha ha ha...tylko tak dalej Panie Premierze! a poplyniecie ha ha ha...Cyrk na kolkach!!

Gość oburzona!
ha ha ha...dawno mnie nikt tak nie rozbawil ha ha ha!! Zycze Ci powodzenia , i DUZO!!!! zdrowia Polsko!!

Gość wooow
jest jego wieloletnią kochanką. To tajemnica poliszynela

Gość bezprawie i głupota rządu.....
wooow jest jego wieloletnią kochanką. To tajemnica poliszynela To, no i ośmieszenie decyzji sądów, które każą przepraszać za oskarżanie Tuska o to, że prywatyzuje szpitale, podczas gdy on twierdzi, że je nie prywatyzuje, ale tak naprawdę je prywatyzuje, a społeczeństwo, sądy ma gdzieś, no i chodzi o prztyczka w nos dla wszystkich, którym sprawa prawdy smoleńskiej jest bliska, a jest ona zakłamywana przez Tuska, Kopacz, Komorowskiego, Arabskiego, Schetynę i cały ten klan, czego dowodem jest decyzja Sądu Najwyższego (Najwyżej oddanego Tuskowi), aby święczkowski posłem już nie był, ale decyzja po wyborach, zatem do odpowiedzialności należałoby pociągnąć teraz PKW, bo to ona wyraziła zgodę na kandydowanie tych posłów, czyli Państwowa Komisja Wyborcza olała prawo, w tym konstytucję, a Schetyna też olewał prawo, a zwłaszcza konstytucję, skoro wcześniej nie zwracał uwagi na takie głupstwa w stylu prokurator w stanie spoczynku i poseł.