Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sigma00

Dlaczego daje sie poniżać?

Polecane posty

Gość sigma00

Hej! Mam problem ze sobą, otóż jestem osobą z natury uległą. nie potrafie udzielać ciętych ripost albo jakoś stanowczo odmawiać. No i przez to w klasie jestem traktowana jak ciota, jakieś popychadło. Wcześniej nie byłam tak postrzegana, tylko teraz po zmiania szkoły tak się zaczęło dziać. I chodzi o to, że moja cierpliwość i wytrzymałośc psychiczna ma swoje granice. Uciekam do internetu na jakies czaty, gdzie kreuje jakieś dziwne postacie, bo ludzie z reala wypaczają mój REALNY obraz siebie. Wpędzają w jakąś niechęć, juz sama nazywam siebie ciotą. I pojawiają mi się od tego myśli samobojcze. Ja wiem ze to jest teraz takie modne i w ogole ale piosze to co czuje teraz. Nie wiem moze jestem przewrażliwiona, ale tak mam. Co mam robić? Ps. Uprzedzam, że ja nigdy nie naucze sie jakos ostro odpowiadać innym, a ignorować nie mogę już dłużej :(

Gość morda w kubeł!
Myślałam że chodzi o Schetynę

Gość sigma00
Taa łatwo mówić. To by wywołało jakiś szok i znowu wyśmiewanie. No coż ludzie dobrze wychowani są objeżdżani bardziej. Wg. mnie "spierdalaj" to żaden argument...