Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzikie wino ?

Dzwonić na policję ?

Polecane posty

Gość Dzikie wino ?

Hej, tydzień temu spotkałam na czacie chłopaka i umówiłam się z nim raz do kina. Jednak napisałam mu ostatnio smsa, że nie chce być z nikim, nie w głowie mi romanse. Dwa dni temi pisał mi na gg że dzien po naszym kinie próbował sie zabić, ale koledzy go odprowadzili do domu, teraz dostałam sms "... już ze mna nie porozmawiasz...." czyli kolejna groźba samobójcza ? Powinnam zadzwonic na policje ? Tylko co powiedzieć ? ne wiem gdzie mieszka ani nawet jak ma na nazwisko ?

Gość Trancesteer
Daj sobie luz, jego zycie, nie moze brac odpowiedzialnosci za kazda istote na tej planecie.

Gość Dzikie wino ?
No nie wiem sama robić ?

Gość Trancesteer
Po prostu nie zadreczaj sie tym, kazdy jest kowalem wlasnego losu a swiat nie jest piekny. W Afryce umieraja dzieci a przeciez nie bedziesz oddawala kazdego grosza na Caritas, po prostu trzeba sie z tym pogodzic - ot co, taki jest swiat. On chce sie zabic - niech sie zabije, jego sprawa, jego zycie a Ciebie na pewno to optymistycznie nie nastraja.

Gość iksinksazoja
Istnieje Inny wymiar. Jesli go tu zabraknie to tam będzie żył. Ot co!!!

Gość purpurowy pożeracz ludzi
Jak wyżej, pierdol psychola... niech skacze. :D

Gość Killerus
Gaz skoczył benzyna skoczyła prąd skoczył... A ja nie skocze??!:-D:-D

Gość r4astaman
dzwoń na policje bo jeżeli coś sobie zrobi i nie przeżyje to ciebie pociągną do odpowiedzialności

Gość o ela
była mojego obecnego też mu groziła ze sie otruje jak do niej nie wroci...kazalam jej popic te tabsy dużą ilościa nałeczowianki.

Gość o ela
zadzownił do jej starych i opowiedział jaki mu balet odstawia i sie uspokoiła...

Gość hahahhahahah111
policja i tak się tym nie zainteresuje.ja mialam internetowego przesladowcę,zdobył nawet moj adres i groził mojemnu 2letniemu dziecku a policja si ę tym nie zainteresowała. tym bardziej nie zainteresuje się twoim przypadkiem.