Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elratha

Co kupić na parapetówkę?

Polecane posty

Gość bolekolek
Jeśli osoby, do których idziecie lubią gotować to polecam kupić książki np. dla Pani domu dobregarnki.pl/product/show/610024/ksiazka-babeczki-do-kawy-dr-oetker-ksiazki-kulinarne a dla Pana .dobregarnki.pl/product/show/610775/ksiazka-burgery-valery-drouet-ksiazki-kulinarne ;)

Gość gość
Jest też wiele innych ciekawych prezentów.

Gość gość
ja pomyślałam o klasyce Wyciskarka do cytryn Juicy Salifale to dość specyficzny prezent dla kogoś kto lubi i interesuje się dizajnem.

Gość GabryśkaJ
W takich okazjach warto kupić coś co na pewno w domu sie przyda a coś czego jeszcze nie mają. Chyba fajnym pomysłem było by zakupienie jakis akcesori kuchennych. Widziałam że tutaj http://www.dekoracje.brw.com.pl/kuchnia/akcesoria-kuchenne/ mają spory wybór własnie takich rzeczy. Zestaw jakiś misek na pewno zostanie wykorzystany w praktyce.

Gość gość
Dużo teraz jest takich zapachów, ale od nich jakoś bardzo przypadł mi do gustu kominek z olejkami zapachowymi. To jest mega odswieżacz. jego jak włącze to pachnie przez naprawde bardzo długi czas. No i wydaje mi sie ze jednak jako prezent na parapetówke bedzie swietnym rozwiazaniem.

Gość aurelia_
Ja bym się ucieszyła z takiego sprzętu do mycia szyb https://www.leifheitsklep.pl/leifheit/pl/Hybris-Shop-Poland/Czysty-dom/Mycie-szyb/Zestaw-z-odkurzaczem-do-szyb-marki-Leifheit/p/51146 . I wg mnie na parapetówkę warto dawać właśnie coś takiego praktycznego :) Niedługo wypada Tydzień Czystych Okien, więc warto też sobie sprezentować takie urządzenie.

Gość alkamama
Najlepiej sprawdzają się oryginalne pomysły. Możesz np zamówić taką zawieszkę z ich inicjałami, czy nawet imionami na drewnie do przedpokoju. Tutaj takie coś zamówisz http://rasterprint.pl/druk-na-drewnie.

Gość Wixon
Na pewno coś przydatnego. Fajnym pomysłem może być np. zestaw pościeli z narzutą na łóżko z Room99. Oferują wiele ciekawych modeli wiec na pewno każdy znajdzie coś dla siebie a niespotykany i nowoczesny design nada fajnego, przytulnego charakteru wnętrzu.

Gość gość
Chlebak... wpisz w allegro nowoczesny chlebak

Gość KamilaX
Ja ostatnio swojej koleżance kupiłam zestaw pościeli z Room99. Fajny nowoczesny styl i dobra jakość- koleżanka była bardzo zadowolona;) Zaglądnij sobie, może i Ty znajdziesz coś na prezent.

Gość pxx
hmm.. a może elektroniczna waga kuchenna , sama wiem jak bardzo czasem się przydaje. Kupić można w media markt itd. , druga rzecz która też jest bardzo przydatna to dostałam od mojej mamy taki zestaw "KINGHOFF OTWIERACZE WYCISKACZ KORKOCIĄG OBIERACZKA" - mega przydatne i też fajnie wygląda . :)

myślę, że jakiś nowoczesny chlebak to dobry pomysł... ewentualnie zestaw eleganckich porcelanowych filiżanek do kawy 🙂