Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elratha

Co kupić na parapetówkę?

Polecane posty

Gość Elratha

Idziemy na parapetówkę do dobrych przyjaciół, chciałabym coś kupić naprawdę fajnego, zwłaszcza, że my ostatnio robiliśmy parapetówkę i dostaliśmy średnie prezenty(oprócz jednego). Budżet do 200 zł.

Może nie w temacie??? ale jak wyglądała wasza parapetówka?? ile gości, co do jedzenia??? ja swoją robię za miesiąc. a co do prezentu to, może najlepiej się zapytać czego im brakuje...jak nie starczy kasy na takie cudo, to może kwiat doniczkowy..a kaska w kopertę na nowym mieszkaniu zawsze jest czegoś ciągle mało. JA bym z takiego postępu sprawy była zadowolona.

Gość może jakieś ładne
kieliszki do wina? albo zestaw do kawy?

Gość Elratha
Mieliśmy 20 gości, robiliśmy ciepłą kolacje, oprócz tego dużo przekąsek, zrobiliśmy taki mini-bufet. No i przeróżne słodkości, ciasteczka, ciasta, babeczki itd. Staraliśmy się zrobić kilka tradycyjnych rzeczy i parę niestandardowych przekąsek. Kwiaty to raczej nie w ich stylu, kasy też nie chce dawać, to takie nie fajne mi się wydaje. Ich raczej stać na różne rzeczy, chodzi bardziej o jakiś fajny stylowy gadżet.

Gość Elratha
Mieliśmy 20 gości, robiliśmy ciepłą kolacje, oprócz tego dużo przekąsek, zrobiliśmy taki mini-bufet. No i przeróżne słodkości, ciasteczka, ciasta, babeczki itd. Staraliśmy się zrobić kilka tradycyjnych rzeczy i parę niestandardowych przekąsek. Kwiaty to raczej nie w ich stylu, kasy też nie chce dawać, to takie nie fajne mi się wydaje. Ich raczej stać na różne rzeczy, chodzi bardziej o jakiś fajny stylowy gadżet.

Gość pola ola i mariola
patelnie :P przynajmniej mnie by się przydały :)

Gość r4astaman
Wódka kałasznikov najlepszy prezent!! fajnie wyglada a jeszcze lepiej smakuje .Butelka w kształcie karabinu i ten smak hehe

Gość Elratha
Liczę na jakieś fajne podpowiedzi a nie żarty. Naprawdę chcemy im sprawić przyjemność bo bardzo się lubimy.

może kup coś niekonieczne jako 2 w 1 czyli i dla niej i dla niego a osobno. dla niej - fajną stylową paterę do ciasta dla niego - nie mam pomysłu, może designerski budzik? ;P

Gość pola ola i mariola
ja na twoim miejscu kupiłabym coś fajnego i praktycznego może jakieś akcesoria do kuchni ( w ikei mają fajne) przecież jest tyle świetnych rzeczy wystarczy połazić po sklepach typu Ikea i na pewno znajdziesz coś fajnego :)

Gość r4astaman
ta wódka napewno ich nie obrazi wręcz przeciwnie! polecam

Elratha--na ilu metrach, i na czym siedzieli??? tego się najbardziej boję:P a może na ten prezent przydał by im się hmm...nie wiem jak to się nazywa w polsce, ale taki wielki ozdobny talerz na owoce. w takich niesamowitych barwach który wygląda ja z galerii dzieł sztuki., też na taki choruję, i sama sobię go na parapetówkę sprezentuję.

Gość madrakamilka
wazon? swieczki?

Gość madrakamilka
zegar? obraz?

Gość Elratha
Mamy 65 metrów, 2 pokoje(jeden bardzo duży), osobną kuchnie, dość duży przedpokój. Siedzieliśmy na kanapie, mamy dużą narożną i krzesłach z kuchni. Wszystko praktycznie zmieściliśmy w salonie, jeszcze było miejsce do tańca, przy salonie mamy wyjście na balkon, więc też kilka osób zawsze paliło tam. Z tymi osobnymi prezentami fajny pomysł. :)

Gość Elratha
To młodzi ludzie jeszcze spokojnie przed 30, z dużego miasta. :) To tak dla charakterystyki co by Wam było prościej podpowiedzieć cosik.

Gość berenikkkka
my dostaliśmy od naszych gości -blender - super się ucieszyłam, przydał się bardzo - wino i zestaw kieliszków - też super sie przydały kieliszki - ramkę cyfrową - bardzo zadowolona z niej jestem - metalowy ozdobne zestaw do przypraw- bardzo ładnie się prezentuje - narzutę na łóżko bardzo zadowoleni byliśmy bo wszystko się przydało

Gość pola ola i mariola
bo każdy je zna ? :O co to za argument ? może ma zamówić coś z USA żeby broń boże ktoś się nie zorientował gdzie to kupiła ? bezsens :o poza tym jest od cholery sklepów z akcesoriami/dekoracjami do domu Ikea to był tylko przykład.

Gość madrakamilka
Blender tez super, w ogole wlasnie moze wlasnie cos do kuchni? Podpytaj co im potrzeba

Gość pola ola i mariola
prezenty do kuchni są najlepsze, zawsze się przydają :)

Gość kingoflive
mnie się wydaje, że najlepiej zapytać gospodarzy, co najbardziej by się im w domu przydało. A jeśli nie, bo ktoś chce zrobić niespodziankę to najlepiej myślę będzie postawić na coś co na pewno w domu się przyda, coś uniwersalnego, jak zestaw solniczka plus pieprzniczka, albo jakieś kosze na owoce, naczynia tego typu rzeczy, a jeśli ktoś z was będzie takich rzeczy szukał to warto zajrzeć tutaj http://www.wobeline.pl/ coś się na pewno znajdzie.

Gość ankaa75
Zgadzam się że najlepiej zapytać gospodarzy co by chcieli dostać:) Moja znajoma zażyczyła sobie firanę z http://www.dekoria.pl/firany Co chciała to dostała a ja nie musiałam się zamartwiać czy prezent się spodoba czy nie :)

Gość merkuurryy
może jakiś wyrafinowany trunek? np żubrówkę paloną?