Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanet9090

długi cykl i plamienie

Polecane posty

Gość nanet9090

hej. obecnie jestem w 68 dniu cyklu (ogolnie moje cykle wahają się od 31 do 48 dni, niedawno był też 56 dniowy) i wczoraj miałam na bieliźnie kropelkę krwi a dzisiaj to taka kreska brązowej krwi. I to wszystko...tak jakby już to miało się nie rozwinąc... brzuch mnie nie boli, ogolnie czuje sie dobrze. wizyte u ginekologa mam za troche ponad tydzien. mam takie pytanie, czy ktoras z Was ma podobny problem i o czym to moze swiadczyc? :( dodam ze zawsze mialam obfity okres i ogromne bołe brzucha a teraz nic :( dodam, że współżyję z chłopakiem ale z zabezpieczeniem (prezerwatywa)

Gość mika000
Moze ty jesteś w ciąży? a jesli nie to takie cykle na pewno nie są normalne mogą to być jakies zaburzenia hormonalne

Gość nanet9090
dwa miesiace temu byłam własnie w tej sprawie u innego gina (na nfz) i nie dostalam zadnych badan. lekarz stwierdzil ze wszystko w srodku jest ok i nic mu nie wyglada na jakas chorobe i ze to wina stresu. ale tak mysle, ze to chyba musialabym miec jakas nerwice albo depresje chyba...teraz ide na prywatna wizyte do najlepszego gina (podobno) i mam nadzieje ze on mi powie co sie ze mna dzieje :( ciaze raczej wykluczam bo te plemniki to musialyby byc rambo-plemniki xP

Gość nanet9090
miała ktoras z Was podobny problem ? :( mam nadzieje ze post osoby ktora sie pode mnie podszyła zostanie usuniety...

Gość Perw śpiąca
Jak dla mnie to konieczne są badania hormonów.