Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wspolokatorka

smutno mi

Polecane posty

"a jeszcze ja jak wypije to mam ochote sie do wszystkich przytulac" Jak będziesz go zapraszać na tę imprezę, to nie zapomnij o tym wspomnieć.

Śmieszny Student, hańbisz tylko Gdańsk, myślę, że trzeba napisać petycję do Budynia, żeby załatwił ci dożywotni zakaz wstępu na obszarze całego Trójmiasta.

Współlokatorka najwyraźniej odzyskała humor;)

Oczywiście,że dobrze. A nastrój był kiepski z jakiegoś konkretnego powodu, czy tak ogólnie?

No tak... Facet. Nasza płeć to przyczyna większości Waszych smutków... Cóż zrobił ten, który sprowadził na Ciebie smutek?

Aaaa... Miałem kiedyś taką sytuację... nie będę opisywał całej, bo dawno było i nie do końca pamiętam... W każdym razie była dziewczyna, która bardzo mi sie podobała itd. Miała koleżankę. I kiedyś ta koleżanka do mnie podeszła i coś tam zaczęła gadać o tamtej dziewczynie i moim zachowaniu względem niej. Pamiętam,że powiedziałem: "Przecież ja nic nie zrobiłem...". A ona: "No właśnie.". Wtedy nie zrozumiałem, o co chodzi (to było w podstawówce:P )

Niestety rozumiem. Często nie robimy nic złego. Po prostu nic nie robimy. Ale z drugiej strony, często nie wiemy, co powinniśmy zrobić... Tak naprawdę, kiedy dziewczyna nam się spodoba, jesteśmy, jak dzieci;)

Chyba uznałaś, że gówniarz jestem;P O tej podstawówce niefortunnie wspomniałem

Jacy skomplikowani? My prości jesteśmy, jak budowa cepa.:P