Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kochamCieJakIrlandie

Asia KAsia Basia Ola KArolina i co jeszcze????

Polecane posty

Gość kochamCieJakIrlandie

w moim zyciu ciagle przewijaja sie byłe mojego faceta. jestem tym sfrustrowana, dlatego postanowilam tutaj napisac, bo nie mam do kogo buzi otworzyc na jego ramieniu widnieje tatuaz z przezwiskiem jednej z tych bab, w dodatku kiedy wposmnialam cos o zakryciu go innym tatuazem wyskoczyl na mnie ze nie, ze on jest z niego dumny, ze on mu przypomina o osobie ktora go motywuje do dzialania itd. lzy w oczach. taki jest przemadry ze az napisal ksiazke i w tejze ksiazce rowniez bohaterka jest ta sama dziewczyna z ramienia. inna jego była widnieje sobie razem z nim na jego karcie do bankomatu, bo kiedy ja wyrabial byla juz opcja zeby wstawic tam jakies zdjecie. jak byl mlodszy to gral w kapeli i pisal teksty, w ktorych tez roilo sie od bylej, tej z ramienia i ksiazki. teraz daje mi to wszystko do czytania, a ja mam sie zachwycac. jak pierwszy raz ogladalam zdjecia na jego komputerze, to natknelam sie na nagie fotki byłej znanej mi juz z karty platniczej.. jego matka nie wiedziec czemu ciagle go pyta o jego byla, a mnie jakby ignoruje. ciagle ja interesuje co z Karolina, gdzie karolina byla, co widziala itd. mam dostep do takiej bramki internetowej, z ktorej on wysyla smsy i wysylal takie dwa lata temu, wiec wszystko sie zachowalo. przejrzalam sobie te wiadomosci i... jest w nich tyle czulosci, tylko poswiecenia zeby byly ladne i romantyczne, mile i zeby adresatka wiedziala, ze mu zalezy. boli mnie to, bo do mnie nigdy sie tak nie zwracal, nie pisal ani nie mowil. czytam w tych smsach ze chce sie przytulac, ze marzy zeby ja pocalowac, zeby dzielic z nia lozko itd (to wszystko ok 2 lat temu) a kiedy ja wspominam o przytulaniu to slysze ze na tym zycie nie polega i lepiej zebym se to wybila z glowy, a jesli chodzi o calowanie to NIE CALUJEMY SIE W OGOLE, bo on nie lubi. mowi ze nie lezy to w jego maturze. nie chce zeby zle mnie zrozumiano, on nie jest jakims totalnym chvjem, ale jest mi strasznie ciezko w takich sytuacjach, sama juz nie wiem co myslec. przydalyby sie jakiej opinie z zewnatrz..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować