Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbibejbibejbi

UWAŻAM, ŻE JUSTIN BIEBER W OSTATNIM CZASIE STAŁ SIĘ NIEWIARYGODNIE MĘSKI

Polecane posty

Gość bejbibejbibejbi

To chyba na skutek afery seksualnej jaką rozpętała wokół niego ta jego fanka Prawda, że Bieber jest męski i seksi?

Gość HOT22T
tak zgadzame się z toba:classic_cool:

Gość bejbibejbibejbi
w tajemnicy wam powiem, że mam przeszło 20 lat i od jakiegoś czasu mam sny erotyczne z Justinem w roli głównej :classic_cool::classic_cool::classic_cool:🖐️

Gość bejbibejbibejbi
Postanowiłam , że odbiję Justina Selenie. :classic_cool: Ona, podobnie jak ja , ma rozstępy na doopie, więc mam szanse.:classic_cool:

Gość bejbibejbibejbi
Od 3 dni jestem największą idolką Justina Biebera.:classic_cool:

Gość to selena na tam
rozstępy?Macie jakieś foto na tego potwierdzenie?

Gość Just in biba
bejbibejbibejbi Od 3 dni jestem największą idolką Justina Biebera. Wiesz ile dziewcząt tak mówi?Byłaby to mniej więcej pięcio_sześcio cyfrowa liczba:classic_cool:

Gość Dr Iheahe
Do bejbibejbibejbi Napisałaś iż miewasz jako 20-latka sny erotyczne z jego udziałem.To za mało by być jego "Największą Fanką".Musisz również śnić na jawie.Mam na myśli fantazje erotyczne.Czy masz jakieś?:classic_cool:

Gość bejbibejbibejbi
Just in biba - are u fuckin kiddin me? Myślałam, że jestem jedyna a przynajmniej, ze jako jedyna zdobyłam się na takie wyznanie😭

Gość oh vs ah
Masz jako 20latka sny erotyczne z jego udziałem?A czy jako 30-latka masz również jakie fantazje erotyczne?:classic_cool::D:D

Gość bejbibejbibejbi
Źle się wyraziłam oczywiście. Są to przeważnie sny na jawie :classic_cool: Ale może nie będę wdawać się w szczegóły, co?:classic_cool:

Gość Fun Selenki[cool]
Selena na tym zdjęciu nie wygląda najgorzej. Ja tam rozstępów nie widzę?Ale może to dlatego że zakochany takich rzeczy nie dostrzega?:classic_cool:

Gość bejbibejbibejbi
oh vs ah Trudno odpowiedzieć na to pytanie, gdyż wolałabym aż tak daleko nie wybiegać w przyszłość:classic_cool:

Gość Dr Iheahe
04:23 [zgłoś do usunięcia] bejbibejbibejbi "Źle się wyraziłam oczywiście. Są to przeważnie sny na jawie Ale może nie będę wdawać się w szczegóły, co?" Oczywiście.Oczywiście.Rozumiem:classic_cool:To wasza prywatna sprawa.Twoja i Justina znaczy się :classic_cool:

Gość bejbibejbibejbi
Albo tego nie widzisz albo nie chcesz widzieć, albo po prostu masz kiepski monitor/wzrok :classic_cool: Ma rozstępy, ale nie przeczę, że mimo to wygląda fenomenalnie, skubana, jest śliczna :P Ale Justin to już w ogóle och i ach, serce i kolana miękną, gdy się na niego patrzy😭

Gość bejbibejbibejbi
Dziękuję za wyrozumiałość:classic_cool:

Gość Levis Prestwick
Proponuję tu założyć wam fun club nieco bardziej "dojrzałych fanek"..."nieco bardziej dojrzałego" Justina Biebera:classic_cool::classic_cool: ps co to będzie jak się okaże że to nie jego dziecko tylko jego menadżera?Czy jego "męskość"na tym utraci? Zapraszam do dyskusji?:classic_cool:

Gość ołemdżi
to justin ma tatuaze???! jestem zszokowana, zdeprawowała go ta selena :D ale ja bym sobie wolała go nie wyobrazac nago...pewnie ma mniejszego penisa (o ile w ogole go ma, ale juz nie bądźmy tacy drobiazgowi...) niż ja łechtę. :O:D🖐️

Gość ołemdżi
hahahahhaha Levis turlam się ze śmiechu i zapisuję się do fun clubu, moge poudawac fankę justina dla jaj

Gość bejbibejbibejbi
Znakomity pomysł z tym fan clubem :classic_cool: I myślę, że Justinowi już nic nie jest w stanie odebrać męskości. W jego wyglądzie, zachowaniu i nawet ruchach scenicznych zaszło już zbyt wiele zmian abym myślała o nim jak o małym chłopcu :classic_cool: I prosiłabym jednak , żeby w moim temacie poświęconym temu wielkiemu jakby nie patrzeć ARTYŚCIE została zachowana kultura - pokażemy w ten sposób szacunek jaki mamy do J.B. :classic_cool:❤️

Gość Fun Selenki[cool]
Może nie mogę a może nie chcę a może mi to nie przeszkadza Ja po prostu pragnę Selenki.Jej pupcia jest taka słodka.Aż chciałoby się pocałować.Być może ta afera obnaży próżność Justina jaką tak sprawnie dotąd ukrywał pod maską niedoświadczonego "chłopczyka"jaki pielęgnuję wiarę w głębokie uczucia i tradycje rodzinne.:classic_cool:Selenka pozna sie na nim i słusznie go porzuci.A wtedy.............-to już tylko krok aby wpadła w me ramiona.Tylko przy mnie jest w stanie poznac smak prawdziwej miłości i smak jeszcze innych rzeczy:classic_cool:.Ona to musi zrozumieć.I Ona to zrozumie.Już moja w tym głowa.Jej pupa jak i serce należa do mnie !❤️Selena👄:classic_cool:Fun Selenki:classic_cool:

Gość bejbibejbibejbi
A co do tego penisa... myślę, że byłabyś bardzo zdziwiona...:classic_cool:🖐️

Gość bejbibejbibejbi
Funie Selenki, nie chciałam Cię urazić 🌼 Te rozstępy niczego nie ujmują tej pięknej dziewczynie 🌼 Osobiście uważam, że Selena jest piękna niczym rozkwitający kwiat 🌼 Ja po części też jestem jej funką! Forreal! Ma tylko jedną wadę - jest dziewczyną chłopaka , który jest mi najprawdopodobniej przeznaczony 😭

Gość rebel m
ahahaha. ej, wy tak na serio kochani? ubawiłam się ...:D

Gość WATCH OUT LASKA
bo justinek jest mój!!!!!!!!!!!!!! i radzę ze mną nie zadzierac!!! zreszta ty stara prukwo myslisz, ze justin poleciałby na taka starą rure jak ty? na dodatek z rozstępami? co z tego, ze selena tez je ma, nie pocieszaj sie, ona jest bogata i sławna a justin bedzie i tak ze mna JA NIE MAM ROZSTEPOW I JESTEM MLODSZA OD JUSTINA!!! wiec wara od niego dobrze ci radze bijacz!!! no chyba ze chcesz FIGHT??!!!!??!?!

Gość Fun Selenki[cool]
Nie gniewam sie :classic_cool: Zgadzam się z tym że jest Ona piękna jak kwiat🌻.Wobec tego jest to coś nas łączy.Wspólna misja:classic_cool:.Musimy obmyśleć jaki dobry plan jakby tu przerwac ich "toksyczna"relację i spowodować,że Selena❤️ już na zawsze będzie moja a Justin będzie Twój.Musimy coś wymyśleć.Mam propozycje.Wszyscy Fani[a prawdziwi Fani to zrozumieją]powinni podpisać petycje na rzecz ich rozstańia a także przypieczętowania tym związków z Tymi z którymi być powinni czyli z Nami.Ale to może już jutro.Bo pora pozna.No i mam nadzieje że temat będzie odwiedzany tu przez coraz szersze rzesze fanów Biebera i Seleny. Pozdrawiam Serdecznie.Idę powzdychać jeszcze troszkę do plakatu Selenki👄 [format A O-największy z możliwych]❤️:classic_cool:

Gość Ópierdolony stół
Dzisiaj w faktach ujawnimy kolejne szokujące fakty na temat Justina i jego domniemanej, pozamałżeńskiej ciąży! Pozdrawiam i ściskam z czystego studia, Kamil D.

Gość Fun Selenki[cool]
bejbibejbibejbi mamy więc wspólna misje.Trzeba jednak pamiętać o tym iż w miarę jak ten temat będzie się rozwijać-pojawia się tu kolejni uzurpatorzy prawa chociażby do Uczuć Biebera.Musisz sobie z tym jakoś radzić.No nic coś tam się wymyśli. Ja tam w każdym razie Pisze-I L❤️VE Selena👄i życzę Dobrej Nocy:classic_cool:Wam wszystkim i Tobie