Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NONUMNIS

Do kiedy ZIMNE rączki?

Polecane posty

Gość NONUMNIS

Do jakiego wieku dzieci mają zimne rączki? Wiecie kiedy to się reguluje, bo ja z moją teściową zeświruję. Dziecko ma 12 ms a ona ciągle, ze mu zimno bo ma zimne rączki :/

Gość _Wisienka z pestką_
a czemu to ma sie uregulować? wcale nie musi. Ja mam 28 lat i dalej zimne ręce i stopy nawet w 30 stopniwe upały, moja cora tez ma. A to czy dziecku zimno czy nie sprawdza sie na karku.

Gość NONUMNIS
Ja wiem, ale załóżmy że dziecko nie bedzie miało całe życie zimnych rączek. Może któraś mama pamięta jak to było u niej.

Gość gbhb
no to juz raczj sie nie zmieni...

Gość NONUMNIS
teraz on namietnie raczkuje, więc ma też od tego, bo podłoga zimna itp....myslałam, że po protu będę mogła uświadomić moją teściową jeszcze bardziej i rzucić jakąś "datą" kiedy to się umormuje. Mój mąż w sumie też ma częśto zimne ręce i stp[oy, ale myślałam, ze 12 ms to jeszcze mało i może przejść

Gość _Wisienka z pestką_
to jezeli twoj mąz tez ma zimne stopy i ręce to prawdobodobnie dziecko ma po nim i taka jego uroda. Powiedz trsciowej zeby dała sobie na luz i sie odczepila w tej kwestii.

To jeszcze nic...wczoraj było tak pięknie i w południe naprawdę ciepło,a moja mama uważała,że powinnam małemu założyć kaptur i owinąć szalikiem,bo przecież w wózku leży,a to już listopad...ehh...mamuśki...(dodam,że nie jestem już młodą mamuśką,a te złote rady mogą dosłownie dobić człowieka...