Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123;)

jaki rozmiar ciuszków kupujecie swoim dzieciom 3 letnim

Polecane posty

Gość 123;)

chodzi głównie o tych z listopada ??

Gość delfena
dwulatce z listopada kupuję 92

Gość cismarch
ja 2 latce 98-104

a moze byc z 1 grudnia ;) moja prawie 3 latka nosi głównie 110. inna rozmiarówka - 4-5 lat kupiłam jej na allegro spodnie 3-4 lata to wyglada jakby miała wode w piwnicy :o

Gość Mój jest trocę starszy
Ale jak miał 3 lata to miał ciuszki w rozmiarze 104-110.

moja ma teraz 5 lat i nosi 104-110 a jak miała 3 lata to 92-98 nosiła ale z nią nie ma co porównywać bo wcześniak i zawsze mniejsza od rówieśników

mój syn 3 latka za miesiąc będzie miał i nosi rozmiar 92-98 i nie wydaje mi się żeby był mniejszy od swoich rówieśników(chodzi do przedszkola to mam porównanie)

to wysoka jest:) ja jakoś nie zauważyłam żeby mój był jakoś znacząco niższy od rówieśników mimo że jest najmłodszy w grupie,niewiem jak to jest(jeszcze urośnie :) )

głównie na 110, czasem 104 albo nawet 116, jak rozmiarówka jakaś dziwna jest. ma ok 105 cm wzrostu i waży ok 17 kg. na tle rówieśników z przedszkola wysoki jest. zawsze każdy daje mu co najmniej 4-4,5 lat.

Gość a pewnie na jakiś czas
Mój prawie 3 latek to kawał chłopa, ma 102 cm, jest wysoki i nabity; nie gruby - tylko ma grube kości. Kupuję mu ciuszki na 110 w większości. Góra pasuje idealnie, a spodnie muszę zawsze na gumkach szukać, bo te szyte na zamek, sa na jakieś szczupaki, długie i chude. Jego 5 letnia siostra nosi ciuchy 110-116.

moj ksiaze ma 3.5 roku... marzec 2008 i kupuje teraz aktuaolnie 4 latka. czyli 104 rozmiar....te an 5 lat dosc za duze.. ale jeszcze w pizamach spi 2-3 lata caly czas dobre,, i wiele ciuchow jeszcze na niego jes dobrych 2 albo 3 lata... wiadomo co firma co inaczej szyje, a przewaznie zawyzaja rozmiary.)

moja chodzi do grupy 3-4 latków i wygląda tam na najstarszą... a jest najmłodsza!!!

Gość mój ma 3 lata i 3 miesiące
wzrost 99 cm spodnie nosi na 98, a bluzy to na 98 albo 3-4 latka patrząc zwłaszcza na dzieci młodsze od niego jest niezbyt wysoki

Gość mój ma 3 lata i 3 miesiące
mój też w piżamach śpi na 86-92 ;) mamy takie kupione w Lidlu;)

Gość D.BillI
mój trzylatek ma metr wzrostu i ok. 17 kg - kupuję na 104 - 110, ale jeśli chcesz coś komus na prezent kupić to się zawsze pytaj rodzica!

mój syn ma 2,3 l i nosi 98-104 i TEŻ JEST WCZEŚNIAKIEM więc nie zawsze wcześniaki są małe (ur 35,5 3600, 56)

Gość Tummy-Tub.pl
Chyba nie da się ustalić jednego rozmiaru,tylko bardziej "na oko" bo przecież bedą wahać się w przedziale między 90-120. Warto kupić także fajne i praktyczne wiaderko do kąpieli dla dzieci http://www.tummy-tub.pl/wiaderko.html

ty, tummy-tub tak bezmyslnie wklejasz linka w kazdy temat?? wyobrażasz sobie 3 letnie dzieci w wiaderku? :D :D

moja grudniowa 3 latka nosi rozmiar 104 , ale trafi sie i 110 . To jezeli o góre chodzi , a o dół to niektóre spodenki ma na 98 a niektóre na 104 .

moja z poczatku stycznia 2009 nosi 92-98-104,to zalezy od marki-ma 95-96cm wzrostu i 15kg wazy-jest najmłodsza w grupie ,a mimo to jest jedna z wyższych:))

ale wszystko zalezy od postury dziecka-moja jest szczupla,a np mojej kolezanki corka ma duzy brzuszek i nosi rozmiar taki,jak moja mala,a jest o rok mlodsza-rekawy musi jej odwijac,ale na brzuszku bluzka jest obcisła