Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z księdzem mam sie spotkac

Poznałam księdza, polubiłam go. On chce sie ze mną spotkac. Co robic?

Polecane posty

Gość z księdzem mam sie spotkac

Poznalismy sie przez internet, gadamy juz ze soba prawie 2 miesiące. Jest z sasiedniego miasta 50km ode mnie. Czesto tam jestem. Pytal czy chce sie spotkac :O Boje sie :O co innego wirtualna rozmowa a co innego spotkanie twarzą w twarz :O

Gość i jak tam dzisiaj masz
po co chesz sie spotkac? odpuść jest ksiedzem nie spotykaj sie znim nic dobrego nie bedzie.

tego kwiatu jest pół świau, daj sobie z nim spokój, on wybrał powołanie Boga i celibat, chcesz być przyczyna grzechu, grzeszyć i żyć w ukryciu? być szykanoana? pozatym on jest dobrym psychologiem, dobrze wie co napisać abyś uważała o za dobrego człowieka, .... MANIPULUJE TOBĄ nie jesteś pierwsza ani ostatnia

Gość lokololoko
Czy on ma na imię Robert??

gdybym mógł cofnąć czas, poszedł bym na księdza. Są bezkarni, laski na nich lecą i żadna do ślubu nie będzie namawiać.

Gość kama 22
Zapytaj się go czego od Ciebie oczekuje i niech Ci nie ściemnia że to tylko spotkanie, spuść go niech zajmie się tym co do niego należy.

Gość dianna19
nie sluchaj ich! nie musisz miec z nim nic co doprowadzi go do grzechu a bedziesz miala znajomego to moze pokuta mniejsza???:P no wieszszsz..PSST:D