Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaasiaaa

Nowotwor zlosliwy u psa

Polecane posty

Gość kasiaasiaaa

moj 1.5roczny pies ma od dluzszego czasu guza nad okiem,okazało sie ze jest to nowotwor zlosliwy i teraz nie wiem jaka decyzje podjac. Jest szansa ze operacja sie powiedzie? Tak mi szkoda psinki.

Z doświadczenia Ci powiem, że nie warto męczyć pieska i podawać najgorszego... chemioterapii. Wiem, że traktujesz go jak członka rodziny, ale najlepsze dla niego będzie uśpienie. Dopóki go to nie boli, może spokojnie sobie żyć :) ale jak zobaczysz, że psina cierpi, to nie zwlekaj. Pamiętaj, że one nie wiedzą po co, dlaczego... Czasami największą miłościa do zwierzaka jest pomoc w odejściu... bez bólu.

jeżeli jest to złośliwe, to i tak się nie da nic z tym zrobić... jest młody, narkozę przeżyje. Ale przerzuty podejrzewam będą...

Gość kasiaasiaaa
mieszaniec . Duzy pies

Gość kasiaasiaaa
od tygodnia chodzi pobudzona i agresywna. Chciala zagryzc naszego drugiego psa, a nie zachowywała sie tak wczesniej. Aha i oczko zaczelo jej łzawic

Gość kasiaaasiaaa
Ma bardzo duzy apetyt wiekszyniz wczesniej, je doslownie wszystko i przybrala duzo na wadze. Lekarz mowi zeby zrobic naciecie i sprawdzic czy da sie to usunac jak nie to od razu uspic a jesli sie da to wykonac operacje.

Ja znam kilkanaście metod na nowotwory:classic_cool:.Odradzam operację:P.Nawet jak zlikwiduje nowotwór to nie zlikwiduje jego przyczyny:P.Polecam zamiast tego stwora szprycować związkami miedzi i potasu oraz cezu:classic_cool:.A także lewatywę z kawy która nie jest moim pomysłem:D.

Gość ejsmon
a czy była robiona biopsja tego ? albo jakieś badania typu tomografia ?

Gość Klaunie probujesz byc
smieszny i zabawny w kazdym temacie piszesz pierdoly , uwierz mi budzisz bardziej politowanie ....:o

Gość kama 22
Też miałam pieska z nowotworem i operowalam przedłużając jej życie o ładny czas. Ty masz mlodego pieska, nie słuchaj glypich rad Klauna, kontaktuj się tylko z dobrym weterynarzem, jesli mozg nie jest zajęty to po operacji piesek będzie żył dobrą jakością zycia, ale najważniejsze jaka będzie opinia weterynarza po badaniach. Klaun niech sam leje sobie kawę w odbyt, to może zmądrzeje:D pozdrawiam i życze zdrowia dla pupila 🌻

Gość kupppp
dogomania.pl tam jest forum i jest dość ciekawe i ludzie ci pomogą.

" 10:51 [zgłoś do usunięcia] kama 22 Też miałam pieska z nowotworem i operowalam przedłużając jej życie o ładny czas. Ty masz mlodego pieska, nie słuchaj glypich rad Klauna, kontaktuj się tylko z dobrym weterynarzem, jesli mozg nie jest zajęty to po operacji piesek będzie żył dobrą jakością zycia, ale najważniejsze jaka będzie opinia weterynarza po badaniach. Klaun niech sam leje sobie kawę w odbyt, to może zmądrzeje pozdrawiam i życze zdrowia dla pupila " Zeznaj to pod groźbą kary śmierci w sądzie:P.Jak sie nie znasz na medycynie to się nie wyrażaj:P.

"u tomografia ? 10:42 [zgłoś do usunięcia] Klaunie probujesz byc smieszny i zabawny w kazdym temacie piszesz pie**oly , uwierz mi budzisz bardziej politowanie ...." Pierdoły to pisze ten co bezpodstawnie kogoś posądza o pisanie bzdur:P.