Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewerrer5555

był ktos moze w sharm el sheik pytanie o wize

Polecane posty

Gość ewerrer5555

kiedy ja trzeba zakupic i jesli nie wybieram sie poza egipt tylko na jakies male wycieczki moge poprosic o sinai only? i gdzie moge o nia prosic

Gość K>T>
wiza na lotnisku, po wylądowaniu

Gość Sandrean
Jezeli jedziesz z biura podrozy na wczasy, to albo juz ja masz wykupiona, albo w samolocie sie ja wypelnia. Na zorganizowanych wczasach , jest to juz uregulowane, wazne zebys miala paszport wazny minimum 6 miesiecy.

Gość ewerrer5555
jade z biura podróży i za bardzo nie wiem gdzie sie udac po wyladowaniu wiza ejst platna dostakowo

Gość ewerrer5555
aha czyli place ja u przedstawiciela biura podróży tak

Gość Sandrean
Po wyladowaniu cie powiadomia i pokieruja. Moze wogole nie bedziesz placic wizy, ja cos wypelnialam w samolocie, do jakiego hotelu i na ile i potem juz nic nie placilam. Ale on sie upomna jezeli, inni placili chyba 20 euro.

Gość kupppp
biuro podróży załatwia wszystko. Z jakiego biura jedziesz?? Ja dopiero w lutym z rainbow.

Gość ewerrer5555
ja ze sky clubu. pierszy raz dlatego nic nie wiem. a waznosc paszportu? zrozumialam ze musi byc wazy jeszcze 6 miesiecy tak? czyli jak mam nowy to jest ok??

Gość Sandrean
Tak , to ci paszport starczy jak jest nowy. Sky , jest o.k. tez nim lecialam, urlop bedzie udany, po wyladowaniu idz za ludzmi, to lotnisko tam jest malutkie. Przejdziesz pare okienek, oni cie pokieruja. Przed lotniskiem poszukasz autobusu ze swojego biura. Komu pokazesz bilet to cie pokieruja. To specjalisci od urlopu. W autobusie jestes na liscie , bez ciebie nie odjedzie.

Gość ewerrer5555
o dzieki sandrean czyli ta wize kupuje w autobusie dobrze zrozumialam?? :D hehe sorki

Gość ewerrer5555
bo moj facet chce platna wize ;/

Gość ewerrer5555
bo on gdzies chce tam pojechac a ja bede sie plazowala hehe

Gość Sandrean
Obojetne czy plazujesz, czy zwiedzasz , wize masz na czas pobytu w tym kraju. Autobus dowiezie cie do hotelu. Wize dostaniesz zadarmo w samolocie, albo kaza ci placic w jakims tam okienku na lotnisku. Opuszczajac lotnisko musisz juz miec wize. Ty lecisz na inny kontynet, dlatego po wyladowaniu , jestes kontrolowana, ogladaja paszport, nie wiem , ale pare razy i kieruja cie dalej. Tak ze tam ci powiedza, czy musisz placic czy nie inaczej nie puszcza ci na teren Egiptu. Ale to idzie sprawnie.

Gość Sandrean
Tam laduja turysci dziennie w ogromnych ilosciach, oni sa kompetentni i nawet bez znajomosci jezyka dasz sobie rade.

Gość Sandrean
Tam laduja turysci dziennie w ogromnych ilosciach, oni sa kompetentni i nawet bez znajomosci jezyka dasz sobie rade.