Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sąsiad?

Administracja oraz dziennikarstwo? Czy to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość sąsiad?

By studiowac te 2 kierunki łącznie? Czekam na opinie, w tym roku zdaje mature i zamierzam studiowac dwa kierunki(oczywiscie prywatnie)nie wiem tylko czy dobra droge obrałem?

Gość iugj7hbttf
administracji nie polecam

Gość sąsiad?
dlaczego?

Gość sąsiad?
Zamierzam isc na dzienne prywatne i zaoczne prywatne. Nie oszukujmy sie :) na prywatnych maja mniejsze wymagania ale wiecej naucza :)

Gość sąsiad?
Mnie chodzi tylko oto zebym dostal prace, dobra prace i nie fizyczna. Nie bylbym w stanie pracowac fizycznie.

ja sama chcialam isc na administracje bo mozesz pracowac w panstwowce i w biznesie jest wiele opcji, jak wlasnie nie urzad, panstwowe firmy, to prywatne ale wybralam wlasnie dziennikarstwo i komunikacje spoleczna bardziej klade nacisk na komunikacje spoleczna, chcialabym w biurze prasowym pracowac, albo byc rzecznikiem pras. autorze to zalezy po prostu co chcesz robic, bo rownie dobrze moglbys 10kierunkow zaczac jdnoczesnie ale to bez sensu w czym sie czujesz dobrze?

wydaje mi się, że jeżeli nie masz znajomości, to nie znajdziesz pracy jako dziennikarz po szkole prywatnej. chyba, że jesteś naprawdę wybitny.