Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

appo2992

Ile jeszcze musze czekac:(

Polecane posty

witam no niestety znowu zdarzylo mi sie siedziec na kafe lubie czytac niektore tematy o ile sa prawdziwe. mam pytanie,staramy sie o dziecko juz 6 miesiecy.w tym miesiacu robimy to co drugi dzien bo wyczytalam tu ze nie jedna tak robila a dzis jest szczesliwa mamusia. Ale jak bede wiedziala ze jestem w ciazy? przeciez nie bede robila testow co drugi dzien bo to glupie. czy na pierwsze dni sa jakies objawy? jakis bol? co kolwiek?

Ty poważnie pytasz? test się robi raz w miesiącu- po terminie spodziewanej miesiaczki

Gość no wiesz to jest
tak że jedynym obiektywnym objawem ciąży jest brak okresu. Wtedy jest podstawa do robienia testu. pozostałe objawy są subiektywne. Czyli mogą wskazywać na ciążę ale mogą być też zapowiedzią okresu. Jedna kobieta ma objawy wskazujące na ciążę a u innej nie ma żadnego odstępstwa od normy. Tak u mnie było dwa razy. Jedynie brak okresu a poza tym cykl jak co miesiąc.

nie kazdy wie,bardzo sie staramy ale to juz 6 miesiecy trwa. wiec pozostaje mi czekanie. juz liczylam dni plodne itd i witaminki inne pija. a ja jak bylam bez dzieci tak i jestem

Gość no wiesz to jest
jak długie masz cykle i czy są regularne?