Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Jak to powiedzieć?

Polecane posty

Gość kasia5266

Jak w delikatny sposób powiedzieć facetowi że nic z tego?

Gość yyyy?????
ja bym powiedziala tak "sluchaj,nic z tego nie bedzie" oryginalne , nie?

Gość kasia5266
Tak bardzo tylko że ten facet jest trochę hm emocjonalny i obawiam się jak zareaguje.Ale nie wiem czy wypada po prostu wysłać sms.

Gość yyyy?????
masakra!!! jak mozna zerwac z kims wysylajac mu smsa lub @?

Gość zxcvbmnbvc
ja pier**** al jesteście brutalni! Dziewczyna ma problem a wy co???? Najlepiej będize jeśli mu powiesz że na pewno znajdzie wspaniałą kobietę, że jest tylko takiej wart, a Ty jeszcze nie jesteś gotowa do waszej znajomości żeby znaczyła ona coś więcej, ale zawsze mozecie zostać przyjaciółmi - wiem że to ściema ale skuteczna i nikogo nie rani....

Gość to zależy.....
Jesteście parą? Jeżeli tak, to trzeba porozmawiać. Uczciwie powiedzieć, że po prostu się tego nie czuje, że nie umie się go kochać. To naprawdę pomaga. Jeżeli nie jesteście parą, to pewnie wystarczy trochę się oddalić, rzadziej mieć dla niego czas, dłużej czekać z odpowiedzią na SMS.... są sposoby i faceci zwykle dość szybko się orientują.

Gość kasia5266
Dzięki za rady żadnych oficjanych deklaracji nie było ale daje mi do zrozumienia że mu zależy choćby smsami zachowaniem na spotkaniach itp.A dlatego się obawiam że powiedział mi kiedyś że spotykał się z różnymi dziewczynami, ale spotkania nie trwały dłużej niż miesiąc bo był zbyt nerwowy.Więc wiecie nie wiem jak mam to rozumieć i dlatego się obawiam..

Gość ziemoowitkaa
Para czy nie, najuczciwiej jest powiedzieć normalnie w 4 oczy. A jak? Normalnie, przykro mi, bardzo cię lubię, ale nic więcej między nami nie będzie. To nie jest aż takie trudne.