Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana ładna laska

Jak się z nim spotkać?:(

Polecane posty

pod koniec sieprnia zagadal do mnie koles na fejsie-znajomy znajomego z pracy.Pisal do mnie codziennie,milo nam sie rozmawialo na gg itp.czesto w delikatny sposob dawal mi do zrozumienia,ze mu sie podobam na zdjeciach,pytal ile mam wzrostu(on jest bardzo wysoki),pisal ze sam jest itp.to wszytsko wychodzilo w rozmowie,miedzy wierszami....noo a potem po ok tyg.jak by zaczal sie oddalac,nie zagadywal itp.jak ja zagadalam to odpisal milo,ale krotko i koniec.Dalam sobie spokoj...w polowie października przyslal mi pozdr.z zagranicy bo byl w delegacji...potem znowu cisza....i teraz pare dni temu ja do niego napisalam,zapytalam co slychac itp.jak w pracy itp.odpisal baaardzo milo,az sie zdziwilam...a na koncu dopisal tak sam z siebie,że fajnie wyszlam na fotkach(niedawno wrzucilam nowe z wesela itp)....kurcze nie rozumiem faceta:( podoba mi sie on mimo iz go nie znam, z tego co pisze mam wrazenie,że ja mu tez,wiec dlaczego nie proponuje spotkania itp?wiem ze czesto wyjezdza w delegacje,dodatkowo ma teraz jakies egzaminy bo doktorat robil nooo i obrone...noo ale zeby tak w ogole sam z siebie sie juz nie odewal jak kiedys???Koles jest po 30stce wiec nie małolat...nie wiem co robic...a chcialabym sie z nim spotkac:(

Gość 34567890876543
myślę, że "załamana ładna laska' to nie jest najlepsza partia dla kogoś z doktoratem i myślę, że i on to wie

Myślę, że gdyby chciał się spotkać, to sam zaproponowałby spotkanie. Możliwe też, że jest zawalony robotą i nie ma teraz do tego głowy. Czy naprawdę jesteś załamana z tego powodu?

dostałeś kosza i obrażasz? Smieszny Student, ale z ciebie cipa

może mnie swędzi, ale nie na ciebie, zabieraj sie stąd ze swoimi propozycjami

Gość 67890
masz leb jak pusty sagan autorko

Gość może ty zaproponuj spotkanie
korona ci z głowy nie spadnie

to wszystko wyżej to byly podszywy-nie bylo mnie... no wiec...załamana nie jestem....;)ale szkoda mi troche bo naprawde fajny z niego facet:) i chętnie bym go poznała na żywo:) z tego co wiem...jest zawalony robotą,czesto wyjeżdża też...no i obrona za pare tyg.....tylko jaką ja mam peewnośc,że po niej bedzie mial wiecej czasu i zaproponuje spotkanie? myślalam,zeby pierwsza wyjsc z inicjatywa spotkania....ale kurcze...to facet powinien....jestem staroświecka, ale podobno faceci to zdobywcy...wiec nie wiem jak on to odbierze:(

mężczyźni wypowiedzcie się proszę....