Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z ciekawosci zapytam

ile wydaliście na wyposażenie domu

Polecane posty

gładzie,płytki panele,meble,sprzety oświetlenie ,ozdoby itp i napiszcie materaż domku

Gość klaustrofobia
uuu ok 100tys

Gość berention
małłe mieszkanko 27 tysiecy

Myślę, że gdyby wszystko miało być takie do mieszkania "na zawsze" to wyszłoby około 150 tysięcy, ale my kupowaliśmy tylko na kilka lat, więc bez szaleństw :)

pytam o dom ,czemu nie podajecie metrażu?

Gość commandante
metraż 420 wyposażenie 400 tysięcy

Gość freefef
nie wiem ile....ale przed chwila wlasnie o tym myslalam...byly dobre czasy i na kuchnie dalam 30 tys,tzn meble kuchenne+sprzet...(lodowka pod zabudowe wiec normalna,zwyczajna)......(bez stolu,krzesel,oswietlenia itp) ale dobre czasy nie trwaja wiecznie i dzis jak sobie o tym pomysle to mnie trafia!!!! bo za 30 tys to jade np do takiej ikei i mam caly parter umeblowany! a tak?czlowiek wpieprzyl kase,male dzieci byly to juz poniszczyly i dupa:( dzis ,nawet gdybym miala biliony na koncie wsio w ikei bym kupila!

Gość malitkaaa
Ponad 300 tysięcy na wyposażenie 160 metrów. Mam tam schody Prudlik, a wszystkie elementy wyposażenie kupowaliśmy rozsądnie - bez wydawania w głupi sposób ogromnych sum pieniędzy ;-)

Gość gość
Nie ma jak meble wykonane na zamówienie.Co to za meble w Ikei? Przecież to samo badziewie, patrz na mnie i nie rusz mnie.Dobrze kichnąć i się wszystko rozpiepszy.Z pazdzierza i sklejki jakie to może byc porządne? Wszystko takie tandetne, czy wy sie zachwycacie? Ludzie czy oczu nie macie?

Gość gość
500 tysi na 50 lat w kredycie

Gość gość
jest fajny sposób na zakup dodatków do domu w rozsądnych cenach :) nazywa to się flash sales i polega na tym, że określona ilość produktów jest na dużej przecenie przez krótki okres czasu :) nawet do -70% :) dodatki do domu w takim systemie można znaleźć na storepedia.pl :)

Gość gość
Dobrym i pomysłowym gadżetem, który znajdzie zastosowanie w każdym domu i nie tylko jest mata ochronna na podłogę, która pozwoli uniknąć wytarcia jej powierzchni przez ciągłe przesuwanie krzesła w tym samym miejscu. Znajdzie ona zastosowanie zarówno w domu, jak i w biurze, zapewniając estetyczny wygląd podłogi. Ja posiadam maty POLITRADER, które są niezwykle wytrzymałe i przez to służą mi już kilka lat. Taka mata ochronna na podłogę, mata pod fotel na kółkach lub na biurko pod laptopa to świetne zabezpieczenie powierzchni.

Gość gość
mieszkanie 42m2 około 22000zł

Gość gość
tradycyjnie na kafe same milonerki :D a potem jak się patrzy na te mieszkania Polaków na deccorii i podobnych portalach to same badziewia Bodzio, podwieszane sufity i kwiaty z plastiku 🖐️

Gość bonnnnie
no tak trocje, zalezy ile i gdzie chcesz kupić. Ja moge polecić rewelacyjne rzeczy ze sklep.dajar.pl

Gość gość
domek 100metrow, na umeblowanie nie mylic z wykonczeniem, to okolo 30tys zloty,skromnie i ladnie, duzo brat robil,typu meble itd...

Gość gość
jezeli chodzi o oswietlenie to kupilam je w bardzo fajnych cenach tutaj www.elektro-sal.pl naprawde warto

Gość gość
A moze ktos poleci jakies fajne gadzety?

Gość gość
Myślę, ze fajną rzeczą, którą warto mieć w domu są oploty na kable. Sam niedawno zainwestowałem w coś takiego i jestem bardzo zadowolony. Niestety znalezienie sklepu, który cos takiego oferuje zajęło mi mnóstwo czasu. Całe szczęście natrafiłem na http://porzadekwkablach.pl/. Firma ta ma ogromny wybór różnych dodatków do kabli w przystępnych cenach.

Gość gość
Zależy jak bardzo się "popłynie" z wydatkami... wiadomo,że można urządzić dom bardziej oszczędnie, a można i bardziej rozrzutnie. My z męzem sie zbytnio nie hamowaliśmy. Sporo pieniędzy pochłonęlo urządzanie i wyposażanie. Najbardziej chyba jesteśmy zadowoleni z okien i drzwi tarasowych, które zamówiliśmy w http://urzedowski.pl/produkty/okna-drewniane . Czasami lepiej wydac troszke więcej, ale mieć gwarancję jakości i trwałości. Tak jest w przypadku naszych okien i drzwi.

Gość gość
Ja na mieszkanie 65 m2 wydałam 80 tysięcy.

Gość złodziej
0 zł. Ukradlem wszystko.

Gość gość
Zakup wszystkich produktów do wyposazenia domu, sprzetów i innych dekoracji to naprawde wysoki koszt. Jednak u nas najtrudniej bylo wybrac grzejniki. Swietne znalezlismy w https://www.tom-el.com.pl/ i fantastycznie się sprawdzaja, bardzo elegancko wygladaja we wnetrzu

Gość gość
a o jakiejs firmie remontowej mysleliscie? Wykoncza Wam domek jak potrzeba! My wspolpracowalismy z http://domimeble.com.pl/ - super opcja!

Gość gość
No wiadomo ze wyposazenie to spora cena. Ale tez duzo pomoże Wam architekt wnetrz. My wspolpracowalismy z http://indesignergroup.pl/ i stworzyl nam takie wnetrza, ze jestesmy bardzo zadowoleni, do tego sporo materialow po kosztach dostalismy dzieki niemu!

Gość moniakruk
Mi bardzo spodobał się sklep https://smarthome24.pl/ oraz sama koncepcja domu inteligentnego widzialam wiele razy w telewizji jak urzadzenia domowe moga byc sterowanie zdalnie np. przez aplikacje w telefonie jednak nigdy nie sadzilam, ze sama cos takiego bede miec! Rewelacja :)