Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StUdeNtkA-psychlożka

Pomoc w pisaniu pracy licencjackiej

Polecane posty

Witam, chciałabym skorzystać z pomocy przy pisaniu pracy licencjackiej, znalazłam mnóstwo takich ogłoszeń w internecie i trudno mi stwierdzić, które nie pochodzą od oszustów. Czy ktoś zna jakieś sprawdzone osoby/ firmy i może mi polecić?

Gość hm........
a z jakiej dziedziny praca???

Gość no wiesz to jest
szukasz pomocy czy kogoś kto za ciebie to zrobi. :P

Na pewno częściowo będę pisała zupełnie sama bo cała praca ma się opierać na konkretnym, wybranym przeze mnie przykładzie ale ponieważ nie jestem tylko studentką a równocześnie pracuję na pełen etat i jestem mamą- mam bardzo ograniczony czas, więc chciałabym móc się na czymś wzorować, chciałabym by ktoś pomógł mi dobrać odpowiednią literaturę ale by nie podsuwał mi plagiatu... Temat jest ściśle związany z Public Relations.

Aniołku w kropki, WSZYSCY SĄ NA TYLE INTELIGENTNI, ŻE PISZĄ SOBIE SAMI? niesamowity z Ciebie idealista! z moich obserwacji wynika, że 80% studentów zleca pisanie sobie pracy a potem jedynie czyta ją przed prezentacją :D Oczywiście nie pochwalam tego bo właśnie, dlatego wyższe wykształcenie przestało mieć w Polsce znaczenie a tak wygląda rzeczywistość...