Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytyty

pędzel do nakłądania podkładu, uzywacie? jaka cena?

Polecane posty

Gość ytyty

sa takie pedzle w rossmanie, ile kosztuja? czy przypadkiem w rossmanie nie ma pedzli donegal??

Gość wkurwwwwwww
Kobieto pędzle z rossmana?? Kup sobie z Hakuro lub Maestro jeśli nie stać Cię na drogie. Ale nie żadne rossmanowskie czy z natury. Wlosie zaraz zgubi, podrazni skore i tyle bedzie. Polecam jak najbardziej Hakuro lub maestro

Ja mam ecotools z rosmana i sa bardzo dobre. Ogolnie te pedzle uwazane sa za bardzo dobre jakosciowo. za pedzel do podkladu ecotolls placilam w rosmanie 30 zl. polecam

Gość anna mucha też
Ja tak samo mam z rosmana, koszował bodaj 25zł. Ani nie gubi włosia, ani nie harata mi twarzy :o 🖐️

Gość wkurwwwwwww
jak ktos nie zna czegos lepszego to zadowoli sie byle gownem. Ale nie kazdego stac na ksometyki z wyzszej polki, a tam z wyzszej chocxby ze sredniej. I wychwala jakies dno z donegala:O

Gość wkurwwwwwww
A teraz przepraszam, idę doprowadzić się do ładu swoim podkładem z Lankoma oraz tuszem do rzęs Koko Szanel tak, by mąż mnie poznał po powrocie z pracy 🖐️

Gość wiesiazosia
Mój faworyt to chyba pędzel do podkładu z Golden Rose. Podkład nakładany nim wygląda bardzo naturalnie i w dodatku pędzelek jest wykonany bardzo solidnie.

Gość gość
a ciezko ruszyc srake i samej zobaczyc cennik

Gość gość
Może spróbuj gąbki typu beauty blender. Używam tej z donegala i h&m. Od kiedy odkryłam gąbki, pędzle do podkladu poszły w odstawke

Gość Sanitas prawdziwa
W ogóle nie mam czegoś takiego jak podkład - bo nie potrzebuję. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym rano nakładać sobie na twarz jakąś tapetę :p