Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola ola llaaa gdzie jest ola

Z jakich prezentów na Boże Narodzenie byście się ucieszli?

Polecane posty

możecie wklejać linki i wymieniać. Zacznę od siebie - lokówko-suszarka do włosów, -ramka cyfrowa, -paletka do makijażu -perfumy moje ulubione, -komplet biżuterii jak w linku poniżej http://allegro.pl/piekny-srebrny-delikatny-komplet-z-kwiatkiem-i1923265520.html lub http://allegro.pl/piekny-srebrny-delikatny-komplet-fantazyjny-i1923265521.html - blender -pościel w fajny wzór a wy?

Gość balbinaaaa, czo robisz?
biletu do teatru .

Gość erewre
najlepiej jakby sie faceci wypowiedzieli bo z nimi zawsze jest problem

Gość bo ja jestem prosta
cokolwiek :) mnie łatwo zaspokoić :) wiem - cobym z wirusem walkę wygrała, o :)

Gość Dorotka jest najładiejsza :)
obrzydliwa biżuteria

mi się podoba, tobie nie musi dalej wypowiadajcie się

Gość A K I M A
B.ładna ta bizuteria. Dorotka nie znasz się

Nawiazujac do tematu. W tym roku z kasa krucho a mam do obdarowania 10 osob doroslych, 4 dzicie, siostre, mame , tesciow i meza. Co moge kupic uniwersalnego symbolicznego 10 osobom doroslym zeby nie zbankrutowac i nie dobierajac jakos szczegolnie prezentow do sooby? W zeszlym roku obdarowalam tych znajomych wielką bombka dekoracyjna na stelazu, koszt jednej 40 zl., winnym roku Aniolek gliniany na choinke wysadzany krysztalami swarovskiego - koszt ok 35 zl za jednego W tym roku chcialabym troszke skoromniej, moze cos poradzicie, jakis drobiazg ktory by Was ucieszyl a jednoczesnie byl uniwersalny?

Gość balbinaaaa, czo robisz?
kup im kubki ze zdjęciem:D

Gość Marcin76gt
Ja chciałbym wtedy dowiedzieć się , że mam pracę !!! Tyle albo aż tyle

Kubki są malo wyjsciowe... Ale świece:) jakieś eleganckie zapakowane w pudelko, pachnace np. cynamonem i pomarancza, eleganckie i swiatezcne:) fajny pomysl:)

Z drogich - lustrzanka cyfrowa, dysk przenosny, tablet Bardzo lubie, kiedy ktos mi cos robi osobiscie, np. czapka na szydelku, ciasteczka, szkatulka na bizuterie. A z konkretow, to srebrna bizuteria oraz akcesoria do wlasnorecznego wyrobu bizuterii. Choc tak naprawde z wielu rzeczy bym sie uradowala...

Tez lubie swieczki i kadzidelka, ale wolalabym nie dostac. Z jakiegos powodu dostaje je przy kazdej okazji i mam juz pol szafy ;-)

lustrzanke cyfrowa - cos z aparatow profesjonalnych - oj jak mi sie taki marzy farby do malowania na plotnie kosz czekoladek :D profesjonalny zestaw do karaoke pomaranczowy plaszcz z zary :D boski- zazycze sobie od tesciowej :D pomaranczowy dywan do pokoju, bo jest mi potrzebny no nie wiem, w zasadzie to wszystko mnie cieszy, czy to male czy duze, nie wazne

Gość kto wie i powie
Odtwarzacz mp4 by mi się przydał. To taki mój ostatni wymysł. A NAJCHĘTNIEJ i z tego cieszyłabym się chyba najbardziej. To 4-5 dni gdziekolwiek (może być w zadupiu dolnym) z moim mężem. Bez dzieci. Tylko my w jakimś hoteliku. Cisza, spokój. Nie musi być nic ekstrawaganckiego. Cieszyłabym się z urlopu nawet na jakiejś wiosce, spacerując zaśnieżonymi leśnymi dróżkami. Byle bez dzieci!!!

Gość labrador...............
sluchawki z mikrofonem do kompa

Gość kocham witkaca
z takich drogich i nierealnych to bym chciała kurs językowy, albo lekcje malarstwa. Może też być dobry ekspres do kawy albo zestaw kitchen aid jak w linku, koniecznie czerwony ❤️ http://allegro.pl/kitchenaid-mikser-cudowne-mieszadlo-przystaw-fppa-i1909806188.html ale to ostatnie to byłoby szaleństwo, i nie liczę na to, bo mega drogie to to ;) z tańszych i realnych- jakaś dobra książka, płyta, szal,ciepłe skarpetki, pidżama, drobiazg do kuchni, drobiazg do rysowania, butelka dobrego wina, zestaw herbat w ozdobnej puszce, firmowe czekoladki, jakieś rzadkie przyprawy. generalnie cokolwiek, byle nie jakaś durnostojka czy inny kurzołap, bo naprawdę nie mam już miejsca w pudle pod łóżkiem ;)