Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cherry19

ciaza?

Polecane posty

Witam, chcialam zapytac czy byl ktos w takiej sytuacji jak ja: okres spoznial mi sie 3 tygodnie, zrobilam kilka testow, wyszly negatywnie i nagle dostalam okres, wiec bylam juz spokojna. Nadszedl kolejny miesiac okres spoznia mi sie ponad tydzien, robilam test ale rowniez negatywny... dodam ze mialam bole takie jak przed okresem, ale jego ani sladu ;( kochamy sie z chlopakiem bez zabezpieczenia, ale nigdy nie konczy we mnie i bardzo uwazamy. Czy mimo negatywnych wynikow testu moge byc w ciazy?

Gość powiem krótko::
jesli nie wierzysz testom z moczu to idź do laboratorium i zrób test z krwi beta hcg -ten jest w pełni wiarygodny. To po pierwsze a po drugie seks bez zabezpieczeń i "uważanie" to nie jest metoda na ochronę przed ciążą. Żebyście się na tym nie przejechali.

Tak, wiem o tym. Mam umowiona wizyte do ginekologa, po tabletki, ale dopiero za 3 tygodnie...Dlatego troche sie martwie.

Gość powiem krótko::
no to zrób beta hcg -nie trzeba skierowania na to więc gin ci do tego niepotrzebny.

Gość taka sobie malutka
Jak nie chcecie się zabezpieczać to może chociaż określaj sobie dni płodne? Ja używam akurat testera afrodyty. W dni płodne używajcie prezerwatyw. Będziesz spokojniesza na następny raz