Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cygareta908

MUST BE THE MUSIC -opinie o programie

Polecane posty

Gość cygareta908

jako że tamten temat usunięto zakąłdam nowy, w którym wypowiecie się o tym programie i o zwycięzcy

Gość cygareta908
ja pisałam, że czaczyk to bufon, ani krzty skromności nie ma i jak go męczą autografy to po co szedł do programu? przecież to logiczne, że udział w programie wiąże się z rozgłosem. Wkurza mnie jego charakter, naprawdę wolałabym Raggafayę juz choć ich nie cierpię też

Ja tam nic do młodego nie mam, ale uważm, że powinien wygerać zespół, który ma już jakiś dorobek i pomysł na dalszą karierę. Bo co Czaczyk może nam zaproponować?

Gość wlasnie nie wiem
no wlasnie co czaczyk bedzie robil... :O nagra plyte z coverami:O? wlasnie faktycznie mial takie dziwne podejscie... staralam znalezc sie w nim to, czym inni tak sie podjarali,ale nie udalo mi sie! przy takim wyborze lepszych kapel/glosow(olak,i ta od ave marii..szkoda ze nie spiewala tego w finale) nie zdolalam sie do niego przekonac, powinien miec 10 miejsce :O a nie 1 !

Gość dead richy gein
mi w tym jego spokoju kryje się totalnie wredny charakter wręcz złośliwość.

Gość wewewewet
ja nie wiem kto kurva te smsy wysyla, nawet w trojce nie bylo ani bruk brothers, ani kkk... :O

Gość MłodaMatkaMłodaMatka
Mnie tak ten program interesowal, że.... zasnęłam... ;)

Gość cygareta908
no zamiast czaczyka i olak wolałabym kkk i atmasfere i wtedy latałoby mi kto wygra bo cała trójca fajna:o

Gość heloł że ja
Eris, brukbrothers i kkk jak dla mnie. Głosowałam na młodych patłaczy :) ten co wygrał mizerota...

Gość cygareta908
bruk też fajni:) ogólnie każdego bym wolała tylko nie tego pedaua

Gość hiolaassssssssssss
no a jak na koniec mial zaspiewac to zaspiewal tylko poczatek piosenki tej z pólfinalu i sobie poszedl . to byl dopiero zal

zachował się jak burak, zamiast dać jakiś popis w szacunku dla tych co na niego głosowali to on to olał...

Gość hiolaassssssssssss
no a ten se wyszedl jakby łaske robil ze w ogóle zagrał ... gwiazdor pieprzony . widac po nim ze zadufany w sobie, nawet jego dziadek mowil ze boi sie ze mu woda sodowa uderzy do głowy.. dlugo nie trzeba bylo czekac

Gość hiolaassssssssssss
eris is my homegirl pozamiatali moim zdaniem . powinni wygrac

Gość cygareta9008
Ktoś zaczernił mój nick, nie wiem po co i dlaczego ale wszelkie obraźliwe epitety i wypowiedzi nie są moje!!!

dobra dobra, jak chciałas mój nick trzeba było poprosić, mam drugi czarny a nie świrować pawiana.

Gość cygareta99008
Stuknij się w łeb psycholko, masz pewnie 15 lat??? (no sądząc po wypowiedziach i tematach na których się udzielasz :o) Miłego zaczerniania 🖐️

Gość rudość....
gówno jakich mało....

to chyba ty się stuknij w łeb skoro zabierasz nick 15latce :D żal ci, że nie potrafisz włąsnego wymyślec? nie będę zaczerniac innych bo mam swój zaczerniony.